You are here

da-dk Nike Adapt App Data Learn More

Primary tabs

Lær mere om Nike Adapt System Data

Hvad er Nike Adapt System?

Nike Adapt System (”System” har to dele: Nike Adapt skoene (”Adapts”) og den tilhørende Nike Adapt App (”App”).  Adapts indeholder en snøremekanisme og en Bluetooth-forbindelse, der lader dig kontrollere pasformen af dine Adapts med fjernstyring via appen.  Snøremekanismen i Adapts kan aktiveres direkte uden appen, men når du bruger dem sammen, udnyttes den fulde funktionalitet af dine Adapts, fordelene ved systemet maksimeres, og du opnår den fulde værdi af dine Adapts.

Hvilke data indsamler systemet og hvornår?

Afhængigt af, hvordan du vælger at bruge systemet, kan visse oplysninger blive indsamlet fra dine Adapts via appen og delt med Nike som beskrevet nedenfor.  Nogle oplysninger er påkrævet, for at appen kan levere de grundlæggende funktioner.  Andre oplysninger er valgfrie, f.eks. data indsamlet om snøremekanismens funktion, og hvordan du bruger den. Før disse data deles med Nike, vil du have mulighed for at vælge, om du ønsker at tillade denne deling gennem din brug af appen og via appens indstillinger, som beskrevet nedenfor.

Hvis du ikke forbinder appen med dine Adapts, vil ingen data blive indsamlet af appen fra dine Adapts og delt med Nike. 

Kontrollér dine Adapts via fjernstyring (grundlæggende funktionsdata)

Du kan kontrollere dine Adapts med fjernstyring via appen. Når du har downloadet appen, skal du forbinde dine Adapts med appen.  Når du gør det, vil følgende grundlæggende funktionsdata blive indsamlet fra dine Adapts og delt med Nike gennem appen via en Bluetooth-forbindelse.

-      Snøremekanisme firmwareversion

-      Batteristatus og ladeniveau

-      Bluetooth forbindelsesstatus

-      Snøreindstilling (dvs. hvor stramme er snørerne)

-      LED-farve valgt

-      Fod-sensordata (angiver, om en fod i skoen vil udløse automatisk snøring).

Disse data aktiverer appens kernefunktioner ved at angive de nødvendige oplysninger til at kontrollere snøremekanismen via fjernstyring, justere pasformen på dine Adapts og ændre farven af LED-lyset vist på dine Adapts. Oplysningerne gør det også muligt for appen at advare dig om lavt batteri, informere dig om tilgængelige firmwareopdateringer for snøremekanismen og aktivere forudindstillede snøringspræferencer. Hvis du ikke ønsker at dele disse oplysninger med Nike, skal du ikke forbinde appen med dine Adapts.

Hjælp til forbedring af produktet (sundheds- og præstationsdata fra snøremekanismen)

For at sikre at snøremekanismen i dine Adapts fungerer løbende, kan Nike bede dig om at tillade deling af yderligere diagnostiske data fra snøremekanismen, herunder

-      Batteribrug, forbrug og ladestatistik

-      Brugsstatistik for snøremekanismen, f.eks. hvor mange gange dine Adapts er blevet snøret, og hvor længe mekanismen er uudnyttet

-      Statistik vedrørende snøremekanismens status (uudnyttet, opladning, aktiv)

-      Fortløbende tælling af antal tryk på knapperne, ændringer af forhåndsindstilling og andre handlinger i forhold til snørerne

-      Rapporter om snøremekanismenedbrud og fejl-logfiler

-      Snøremekanismetemperatur

Nike vil bruge disse data til at sikre dine Adapts’ fortsatte præstation, samle aggregerede statistikker for at forbedre præstation og pålidelighed ved vores produkter og services og til at indhente oplysninger til brug til skabelse af nye produkter og services.  Inden disse data deles med Nike, vil du have mulighed for at vælge, om du ønsker at tillade denne deling af oplysninger. Du kan kontrollere, om disse data deles, i dine app-indstillinger.

Hjælp til forbedring af den digitale oplevelse (App brugerdata)

For at forbedre oplevelsen af Adapt har Nike skabt en app, der hjælper dig med at kontrollere funktionaliteten af dine Adapts.  Denne app lader dig stramme/løsne dine snører, ændre farven af det viste LED-lys og indstille snøringspræferencer.  Som med andre Nike-apps indsamles data om din brug af appen, hver gang du bruger appen, for at give information om, hvordan appen anvendes, hvilket hjælper Nike med at forbedre vores digitale oplevelser. De data, som Nike indsamler og bruger fra deres apps, er beskrevet yderligere i deres {{agreement:privacyPolicy:databeskyttelsespolitik}}. 

Der henvises til Nike’s databeskyttelsespolitik (hyperlink) for yderligere information om Nike’s dataindsamling og {{agreement:privacyPolicy:databeskyttelsespraksisser}}.

Agreement Type: 
Locales: 

User login