You are here

ca-ES dotSWOOSH Terms of Service

Primary tabs

Condicions del servei de .SWOOSH

Última actualització: Novembre, 2022

El vostre accés o ús del lloc web .SWOOSH a [https://www.swoosh.nike/] (el "Lloc"), així com de qualsevol servei, característica i funcionalitat proporcionada a través del lloc web (els "Serveis" i, col·lectivament amb el Lloc, la "Plataforma .SWOOSH") es regeixen per aquestes Condicions de servei de .SWOOSH (les "Condicions .SWOOSH") i les Condicions d’ús de NIKE {{agreement:termsOfUse:Condicions d'ús}} (juntament amb les Condicions de .SWOOSH, les "Condicions"). Les Condicions creen un contracte legalment vinculant entre vosaltres i NIKE i les seves filials (en endavant, conjuntament, «NIKE», «nosaltres», «ens» o «nostre/a») en relació amb l'ús que feu de la Plataforma .SWOOSH.Accepteu les Condicions en fer clic a una casella de selecció, a un botó "Estic d'acord" o indicant d'una altra manera el vostre consentiment quan us registreu per accedir o utilitzar la Plataforma .SWOOSH, o en fer servir la Plataforma .SWOOSH.

Si hi ha algun conflicte entre aquestes Condicions de .SWOOSH i les {{agreement:termsOfUse:Condicions d'ús}} de NIKE, aquestes Condicions de .SWOOSH regiran per al vostre accés o ús de la Plataforma .SWOOSH. Sense perjudici de l'anterior, res d'aquestes Condicions de .SWOOSH no limita cap dels nostres drets en virtut de les {{agreement:termsOfUse:Condicions d'ús}} de NIKE o de qualsevol dels termes addicionals als quals facin referència.

Podem fer canvis en aquestes Condicions periòdicament. Si fem canvis, us avisarem d'aquests canvis, enviant un correu electrònic, enviant un avís a través dels nostres Serveis o actualitzant la data a la part superior d'aquestes Condicions. Llevat que diguem el contrari al nostre avís, les Condicions modificades entraran en vigor immediatament, i el vostre ús continuat de la Plataforma .SWOOSH després que proporcionem aquest avís confirmarà la vostra acceptació dels canvis. Si no esteu d'acord amb les Condicions modificades, heu de deixar d'utilitzar la Plataforma .SWOOSH.

1.         Privadesa

La {{agreement:NvsPrivacyPolicy:Política de privadesa}} de .SWOOSH (la "Política de privadesa .SWOOSH") complementa la {{agreement:privacyPolicy:Política de privadesa}} de Nike, que en conjunt expliquen com recollim, utilitzem, compartim o processem la vostra informació quan utilitzeu la Plataforma .SWOOSH.

2.         Elegibilitat per accedir a la Plataforma .SWOOSH

Només podeu utilitzar la Plataforma .SWOOSH si teniu o creeu un compte al lloc web nike.com (el vostre "Compte de Nike") que estigui en bon estat.

També haureu de tenir o obrir comptes amb un o més proveïdors de serveis de tercers per a serveis de manteniment de carteres externes i processament de pagaments amb targeta de crèdit, cosa que pot requerir que tingueu com a mínim 18 anys d'edat. Tal com es descriu més endavant, sense una cartera externa o sense la possibilitat de fer pagaments amb targeta de crèdit, és possible que no pugueu accedir a la Plataforma .SWOOSH o no pugueu utilitzar les funcions de la Plataforma .SWOOSH.

3.         Compte Nike; Seguretat del compte Nike.

Per accedir i utilitzar la Plataforma .SWOOSH us heu de registrar per accedir amb el vostre compte Nike existent. Sense limitar les vostres obligacions en virtut de la Secció 1 de les {{agreement:termsOfUse:Condicions d’ús}} de Nike (Regles bàsiques), accepteu proporcionar informació precisa per registrar-vos, mantenir, habilitar la funcionalitat tal com se sol·liciti en relació amb el vostre accés o ús de la Plataforma .SWOOSH o qualsevol altre servei prestat per Nike. Heu d'actualitzar immediatament aquesta informació si canvia.

Sou els únics responsables de mantenir la seguretat del vostre compte de Nike i el control sobre els noms d'usuari, contrasenyes o qualsevol altre codi que utilitzeu per accedir a la Plataforma .SWOOSH i a qualsevol altre servei de Nike disponible en relació amb el vostre compte de Nike. Sou responsables de supervisar el vostre compte Nike i de qualsevol activitat que es produeixi al vostre compte de Nike mitjançant les vostres credencials (incloses les activitats no autoritzades). Informeu a Nike immediatament de qualsevol ús no autoritzat del vostre compte de Nike. Sou responsables de tot el que passa a través del vostre compte de Nike, amb o sense el vostre permís. FINS AL MÀXIM PERMÈS PER LA LEGISLACIÓ VIGENT, NIKE NO ÉS RESPONSABLE DE CAP PÈRDUA O ACTIVITAT QUE SIGUI RESULTAT DE L'ÚS NO AUTORITZAT DEL VOSTRE COMPTE NIKE.

4.         Comptes externs compatibles.

Per completar correctament el vostre registre a la Plataforma .SWOOSH i rebre el vostre ID .SWOOSH (tal com es descriu a continuació) o els col·leccionables digitals (tal com es defineix a continuació), haureu d'enllaçar el vostre compte Nike a un compte de cartera digital extern compatible ("Compte extern compatible") proporcionat per un proveïdor extern aprovat ("Proveïdor compatible"). Només podeu enllaçar un compte extern compatible amb el vostre compte Nike alhora. Els proveïdors compatibles que poden proporcionar un compte extern compatible s'identificaran durant el procés de registre.

No estem afiliats de cap manera amb proveïdors compatibles. El vostre ús dels productes i serveis de cada proveïdor compatible està subjecte a les seves condicions de servei aplicables (com ara les "Condicions del proveïdor compatible’). Nike no és part d'aquestes Condicions dels proveïdors compatibles, no es fa responsable de cap producte o servei subministrat per ells i no tindrà cap responsabilitat ni obligació en relació amb les condicions dels productes o serveis del proveïdor compatible. Sou responsables de complir les Condicions dels proveïdors compatibles aplicables, i hauríeu de revisar-les abans d'enllaçar el vostre compte extern compatible. No serem responsables davant vostre de cap pèrdua que resulti de l'ús que feu dels productes i serveis d'un proveïdor compatible, inclosos els comptes externs compatibles.

5.         .SWOOSH ID.

Durant o després del procés de registre, creareu el vostre ID .SWOOSH. El vostre identificador .SWOOSH és un col·leccionable digital (tal com es defineix aquest terme a continuació) i està subjecte a les {{agreement:NvsDigCollectible:Condicions dels Col·leccionables Digitals}} que accepteu en el moment del registre, així com aquestes Condicions. Com a part de la creació del vostre ID .SWOOSH, la Plataforma .SWOOSH us permetrà rastrejar, muntar o crear d'una altra manera una imatge, un disseny o un altre obra d'autoria que pugui incorporar diversos logotips, marques comercials o altres continguts propietat de Nike per utilitzar-los com a part del vostre ID .SWOOSH (el "Disseny de la ID"). Entre vosaltres i Nike, el disseny de la ID és propietat de Nike. Per la present cediu a Nike tots els drets, títols i interessos sobre el disseny de la ID i tots els drets de propietat intel·lectual en o sobre el disseny de la ID. Per evitar dubtes, el disseny de la ID no és "Contingut d'usuari" tal com es defineix aquest terme a les {{agreement:termsOfUse:Condicions d’ús}} de Nike. 

L'ID .SWOOSH és un col·leccionable digital únic format per (a) un criptovalor basat en cadena de blocs ("NFT") que, sempre que es conservi en un compte extern compatible actual enllaçat al vostre compte de Nike, s'utilitza com a part de la vostra ID digital per al vostre compte de Nike i (b) una llicència per utilitzar el disseny d'ID com a contingut relacionat (tal com es defineix a continuació) per a l'ID .SWOOSH d'acord amb les {{agreement:NvsDigCollectible:Condicions dels Col·leccionables Digitals}} per a l'ID .SWOOSH sempre que l'NFT associat es conservi en un compte extern d'assistència actual vinculat al vostre compte de Nike.

En registrar-vos correctament per accedir a la Plataforma .SWOOSH i crear el vostre ID .SWOOSH, Nike el transferirà al vostre compte extern compatible. Sense perjudici de qualsevol cosa a les{{agreement:NvsDigCollectible:Condicions dels Col·leccionables Digitals}}, durant el període de llançament "Beta", que roman a la discreció de Nike, és possible que el vostre ID .SWOOSH i altres col·leccionables digitals llançats o encunyats des de Nike, no siguin transferibles durant un període de temps després de transferir-lo al vostre compte extern compatible.

6.         Col·leccionables digitals

Adquisició. Els Serveis us poden permetre comprar o rebre d'una altra manera els col·leccionables digitals a través de la Plataforma .SWOOSH. Cada "Col·leccionable digital" és un actiu digital format per un NFT juntament amb els drets de llicència d'una obra digital associada d'autoria o un altre contingut, amb drets d'autor o no, i independentment del format en què es posen a disposició. ("Contingut relacionat"). Els drets de llicència de qualsevol contingut relacionat, qualsevol restricció d'aquests drets de llicència i altres termes i condicions que regeixen qualsevol col·leccionable digital que compreu o rebeu mitjançant els Serveis se us presentaran en el moment de la compra i s'inserirà un enllaç en aquestes condicions a les metadades de l’NFT ("Condicions de col·leccionables digitals"). En adquirir qualsevol col·leccionable digital a través de la Plataforma .SWOOSH, accepteu les {{agreement:NvsDigCollectible:Condicions dels Col·leccionables Digitals}} per a aquest col·leccionable digital.

Actualment només acceptem pagaments en dòlars dels EUA mitjançant el nostre processador de pagaments de tercers. No s'admeten els pagaments amb altres monedes fiduciàries o criptomonedes.

Tots els preus i condicions de pagament són els que s'estableixen a la Plataforma .SWOOSH, i qualsevol obligació de pagament en què incorreu és vinculant des del moment de la compra. Totes les vendes són definitives. Llevat que la legislació aplicable exigeixi el contrari, no oferirem cap reemborsament de cap compra.

Quan compreu o adquiriu d'una altra manera els col·leccionables digitals a través de la Plataforma .SWOOSH, representeu, garantiu, reconeixeu i accepteu el següent:

a.   esteu adquirint col·leccionables digitals únicament per a un ús de consumició en relació amb els Serveis o per a la vostra pròpia col·lecció, ús i gaudi personal, i no per a la seva distribució;

b.   no esteu adquirint col·leccionables digitals com a inversió i no teniu cap expectativa de benefici econòmic o benefici com a titular dels col·leccionables digitals;

c.   esteu adquirint els col·leccionables digitals per al vostre propi ús i no amb la intenció o la finalitat actual de vendre’ls a ningú altre;

d.   no adquirireu cap capital social ni cap altra propietat o interès legal en Nike en virtut de la vostra titularitat dels col·leccionables digitals;

e.   no retratareu col·leccionables digitals com una inversió o una oportunitat per obtenir un benefici econòmic o lucre;

f.    teniu una comprensió adequada de la funcionalitat i les característiques dels col·leccionables digitals;

g.   la vostra adquisició i ús dels col·leccionables digitals compleix amb les lleis i regulacions aplicables a la vostra jurisdicció, incloent, sense limitació, la capacitat legal, les restriccions normatives i els consentiments governamentals;

h.   no utilitzareu col·leccionables digitals per a cap propòsit il·legal ni per a cap tipus d'apostes o jocs d'atzar; i

i.    complireu amb les obligacions fiscals aplicables derivades de la vostra adquisició dels col·leccionables digitals.

Emmagatzematge de col·leccionables digitals. Ni oferim una cartera digital de manteniment a la Plataforma .SWOOSH ni conservarem, ni assumirem la custòdia dels vostres col·leccionables digitals o els de qualsevol altre usuari. Haureu d'enllaçar un compte extern compatible abans de poder comprar o rebre qualsevol col·leccionable digital a través de la plataforma .SWOOSH. Lliurarem els col·leccionables digitals que ens compreu o adquiriu d'una altra manera directament al vostre compte extern compatible.

Sereu responsables de guardar la contrasenya associada al vostre Compte extern compatible i del compliment de les Condicions del proveïdor compatible aplicables al vostre compte extern compatible. No espereu que Nike pugui recuperar els vostres col·leccionables digitals en cas que perdeu l'accés al vostre compte extern compatible o en qualsevol altra circumstància.

7.         Serveis disponibles només per a propietaris específics de col·leccionables digitals

Alguns Serveis poden estar disponibles exclusivament per al propietari d'un col·leccionable digital concret o una combinació d'un col·leccionable digital concret. És possible que se us demani que demostreu la propietat de l'NFT associat amb al col·leccionable digital aplicable per accedir a aquests Serveis. Sense limitar cap altre dret de rescissió o suspensió dels Serveis d'acord amb aquestes Condicions, podem cancel·lar el vostre accés o ús d'aquests Serveis en el cas que transferiu el col·leccionable digital aplicable a una altra persona. 

8.         Promocions

Qualsevol entrega de subministres, obsequis, sorteigs, concursos, sortejos, enquestes, jocs o promocions similars (col·lectivament, "Promocions") posades a disposició a través de la Plataforma .SWOOSH o en relació o en associació amb qualsevol col·leccionable digital que tingueu es pot regir per normes separades d'aquestes Condicions. Si participeu en qualsevol promoció, reviseu les normes aplicables així com la {{agreement:NvsPrivacyPolicy:Política de Privacitat}} de .SWOOSH. Si les regles d'una Promoció entren en conflicte amb aquestes Condicions, regiran les regles de la Promoció.

9.         Beneficis addicionals

Els productes, el contingut, les promocions o els serveis disponibles a la Plataforma .SWOOSH poden ser un "Benefici addicional" (tal com es defineix aquest terme a les {{agreement:NvsDigCollectible:Condicions dels Col·leccionables Digitals}}). Ni Nike ni cap tercer no té l'obligació de proporcionar cap benefici addicional ni tindrà cap responsabilitat o obligació per, derivada de, o relacionada amb cap benefici addicional.

Qualsevol obra digital d'autoria o un altre contingut posada a disposició a través de la Plataforma .SWOOSH per a un titular d'un col·leccionable digital que es consideri com a benefici addicional s'identificarà com a tal a la Plataforma .SWOOSH o en el moment de la descàrrega. Qualsevol contingut d'aquest tipus se us concedirà durant el temps que sigueu el titular del col·leccionable digital aplicable d'acord amb els termes de qualsevol llicència presentada en el moment de la descàrrega o, si no es presenten aquests termes, d'acord amb les {{agreement:NvsDigCollectible:Condicions dels Col·leccionables Digitals}} aplicables com a contingut relacionat amb aquest col·leccionable digital en concret. Qualsevol altra obra digital d'autoria i altres continguts posats a disposició a través de la Plataforma .SWOOSH formen part dels Serveis i no se us concedeix cap dret de llicència respecte a aquest contingut.

10.       Suspensió de l'accés a la Plataforma .SWOOSH;

Sense limitar els nostres drets en virtut de les {{agreement:termsOfUse:Condicions d’ús}} de NIKE, inclosa la Secció 8 de les {{agreement:termsOfUse:Condicions d’ús}} (Rescissió), que s'aplica al vostre accés i ús a la Plataforma SWOOSH, tenim dret a suspendre immediatament el vostre compte Nike, pausar o rescindir l'accés a la Plataforma .SWOOSH, o tancar el vostre compte Nike si sospitem, a la nostra discreció, que:

 • El vostre compte de Nike s'està utilitzant per blanquejar diners, per eludir sancions o per participar en activitats il·legals,
 • Heu amagat o proporcionat informació d'identificació falsa o altres detalls,
 • Heu participat en una activitat fraudulenta o
 • Heu participat en transaccions, activitats o conductes que infringeixen aquestes Condicions.

És possible que us exigim que proporcioneu informació i documents addicionals en determinades circumstàncies, com ara a petició de qualsevol autoritat governamental, tal com ho dicti qualsevol llei o reglament aplicable, o per investigar una possible violació d'aquestes Condicions o de les {{agreement:NvsDigCollectible:Condicions dels Col·leccionables Digitals}}. En aquests casos, podem, a la nostra discreció, desactivar el vostre accés o el vostre compte Nike i bloquejar la vostra capacitat per accedir a la Plataforma .SWOOSH fins que processem aquesta informació i documents addicionals. Si no proporcioneu informació completa i precisa en resposta a aquesta sol·licitud, Nike pot negar-se a restaurar el vostre accés a la Plataforma o als Serveis .SWOOSH.

El vostre accés i ús de la Plataforma .SWOOSH es pot interrompre de tant en tant per qualsevol dels motius, incloent, entre d'altres, el mal funcionament de l'equip, l'actualització periòdica, el manteniment, la reparació o altres accions que des de Nike, a la nostra discreció, podem decidir emprendre.

11.       Conductes i continguts prohibits

A més de les vostres obligacions en virtut de les {{agreement:termsOfUse:Condicions d’ús}} de NIKE, inclosa la Secció 4 (Codi de conducta de l'usuari de Nike), que s'apliquen al vostre ús de la Plataforma .SWOOSH, no:

 •  infringireu qualsevol llei, contracte, dret de propietat intel·lectual o altre dret de tercers aplicables o cometreu un dany, mentre utilitzeu els nostres Serveis;
 • utilitzareu o intentareu utilitzar el compte d'un altre usuari sense l'autorització d'aquest usuari i de Nike;
 • reclamareu qualsevol nom d'usuari amb el propòsit de revendre'l, confondre tercers, trair la bona voluntat d'altres persones o participar d'una altra manera en la ocupació de noms;
 • suplantareu o tergiversareu d'una altra manera la vostra afiliació amb una persona o entitat;
 • vendreu, revendreu o utilitzareu comercialment els nostres Serveis;
 • distribuireu correu brossa, fins i tot mitjançant l'enviament d’NFTs no desitjats a altres usuaris;
 • copiareu, reproduireu, distribuireu, executareu o mostrareu públicament tots o parts dels nostres Serveis, excepte quan nosaltres o els nostres llicenciadors ho permetem expressament;
 • modificareu els nostres Serveis, eliminareu qualsevol avís o marca de drets de propietat, o creareu obres derivades basades en els nostres Serveis;
 • eludireu o ignorareu les instruccions que controlen l'accés al Servei, com ara intentar eludir qualsevol sistema de limitació de velocitat mitjançant l'ús de diverses claus API, dirigint el trànsit a través de diverses adreces IP o ofuscant la font del trànsit que ens envieu;
 • utilitzareu els nostres Serveis de manera diferent a la finalitat prevista i de qualsevol manera que pugui interferir, interrompre, afectar negativament o impedir que altres usuaris gaudeixin plenament dels nostres Serveis o que pugui danyar, desactivar, sobrecarregar o perjudicar el funcionament dels nostres Serveis de qualsevol manera;
 • realitzareu enginyeria inversa, duplicareu, descompilareu, desmuntareu o descodificareu qualsevol aspecte dels Serveis, o qualsevol cosa que pugui descobrir el codi font o eludir les mesures emprades per prevenir o limitar l'accés a qualsevol servei, àrea o codi dels Serveis;
 • intentareu eludir qualsevol tècnica de filtratge de contingut que utilitzem o intentareu accedir a qualsevol funció o àrea dels nostres Serveis a la qual no esteu autoritzats a accedir;
 • infringireu o violareu els drets de propietat intel·lectual o qualsevol altre dret d'altres persones;
 • creareu o mostrareu contingut il·legal, com ara contingut que pugui implicar explotació sexual infantil;
 • utilitzareu el Servei per participar en la manipulació de preus, frau o altres activitats enganyoses, falses o manipulatives;
 • utilitzareu qualsevol extracció de dades, robot, aranya, rastrejador, raspador, seqüència d’ordres, extensió del navegador, lector fora de línia o altres mitjans o interfícies automatitzats no autoritzats per accedir als Serveis, extreure dades o interferir o modificar d'una altra manera la representació de les pàgines de Serveis o la seva funcionalitat;
 • participareu en comportaments que tenen la intenció o l'efecte de fer que un element o col·lecció aparegui artificialment a la part superior dels resultats de la cerca, o augmentareu artificialment el recompte de visualitzacions, els preferits o altres mètriques que podríem utilitzar per ordenar els resultats de la cerca;
 • desenvolupareu o utilitzareu qualsevol aplicació que interactua amb els nostres Serveis sense el nostre consentiment previ per escrit; o
 • utilitzareu els nostres Serveis per a qualsevol propòsit il·legal o no autoritzat, o participareu, fomentareu o promoureu qualsevol activitat que infringeixi aquestes Condicions.

L'aplicació d'aquesta secció 11 és a la nostra discreció, i el fet de no fer-la complir en alguns casos no constitueix una renúncia al nostre dret a fer-la complir en altres casos. A més, aquesta Secció 11 no crea cap dret privat d'acció per part de cap tercer ni cap expectativa raonable que els nostres Serveis no continguin contingut prohibit per aquestes normes.

12.       Indemnització; Limitació de Responsabilitat; Garanties

Limitació de responsabilitat; Indemnització. Per evitar dubtes, les disposicions de la Secció 9 de l’{{agreement:termsOfUse:Condicions d’ús}} de Nike (Indemnització/Limitació de responsabilitat) també s'apliquen al vostre accés i ús de la Plataforma .SWOOSH, inclòs l'ús dels Serveis.

Sense limitar cap part de la Secció 9 de les {{agreement:termsOfUse:Condicions d’ús}} de Nike (Indemnització/Limitació de responsabilitat), en la mesura que ho permeti la llei aplicable, indemnitzareu, defensareu i exonerareu de responsabilitat de Nike i de les nostres filials i sucursals i dels nostres respectius oficials, directors, agents, socis i empleats (individualment i col·lectivament, les "Parts de Nike") de i contra qualsevol pèrdua, responsabilitat, reclamació, demandes, danys, despeses o costos ("Reclamacions") que sorgeixin o estiguin relacionats amb

a.   El vostre accés o ús de la Plataforma .SWOOSH o de qualsevol Servei (inclosos, sense limitació, col·leccionables digitals, beneficis addicionals, promocions o contingut relacionat);

b.   Els vostres comentaris;

c.   La violació d'aquestes Condicions (incloent-hi, sense limitació, els termes i condicions pel que fa a qualsevol col·leccionable digital, promoció, benefici addicional o contingut relacionat) o l’{{agreement:NvsDigCollectible:Condicions dels Col·leccionables Digitals}};

d.   La violació, apropiació indeguda o infracció de qualsevol propietat intel·lectual, privadesa o altres drets d'un tercer;

e.   L’ús de qualsevol compte extern compatible; o

f.    La vostra conducta en relació amb els nostres Serveis.

Cooperareu amb les parts de Nike en la defensa d'aquestes reclamacions i pagareu tots els honoraris, costos i despeses associats a la defensa d'aquestes reclamacions (inclosos, entre d'altres, els honoraris d'advocats). Les parts de Nike tindran el control de la defensa o la resolució, a opció exclusiva de Nike, de qualsevol reclamació de tercers.

Garanties. L’ÚS DE LA PLATAFORMA I DELS SERVEIS .SWOOSH CORREN AL VOSTRE RISC. EXCEPTE QUÈ S'HAGI PROPORCIONAT UN ESCRIT ESPECIFICANT EL CONTRARI PER PART NOSTRA, LA PLATAFORMA .SWOOSH, ELS SERVEIS, QUALSEVOL CONTINGUT DELS SERVEIS, TOTS ELS CONTINGUTS RELACIONATS, EL CONTINGUT DE TERCERS, EL BENEFICI ADDICIONAL I EL COL·LECCIONABLE DIGITAL ES PROPORCIONEN "TAL QUAL” I SEGONS “ESTIGUIN DISPONIBLES" SENSE GARANTIES DE CAP TIPUS, JA SIGUI EXPLÍCITES O IMPLÍCITES, INCLÒS, PERÒ NO LIMITANT-SE A, GARANTIES IMPLÍCITES DE COMERCIABILITAT, IDONEÏTAT PER FINS PARTICULARS, TÍTOL I NO INFRACCIÓ. A MÉS, NO ENS RESPONSABILITZEM NI GARANTIM QUE LA PLATAFORMA .SWOOSH, ELS SERVEIS, EL CONTINGUT RELACIONAT, EL CONTINGUT DE TERCERS, ELS BENEFICIS ADDICIONALS O QUALSEVOL COL·LECCIONABLE DIGITAL SIGUIN PRECISOS, COMPLETS, FIABLES, ACTUALS O SENSE ERRORS. MALGRAT QUE INTENTEM FER SEGUR L’ÚS DELS NOSTRES SERVEIS, NO PODEM I NO REPRESENTEM NI GARANTIM QUE ELS NOSTRES SERVEIS O SERVIDORS ESTIGUIN LLIURES DE VIRUS O ALTRES COMPONENTS NOCIUS. ASSUMIU TOT EL RISC QUANT A LA QUALITAT I EL RENDIMENT DELS NOSTRES SERVEIS.

NO ENS FEM RESPONSABLES NI ESTEM SUBJECTES DAVANT VOSTRE DE CAP PÈRDUA NI ACCÉS O ÚS DE CAP CONTINGUT RELACIONAT, CONTINGUT DE TERCERS, BENEFICIS ADDICIONALS O COL·LECCIONABLES DIGITALS INCLOENT, PERÒ SENSE LIMITAR-SE A, QUALSEVOL PÈRDUA, DANY O RECLAMACIÓ DERIVADA DE: (A) ERRORS DE L'USUARI COM OBLIDAR LES CONTRASENYES, TRANSACCIONS INCORRECTES, ADRECES INCORRECTES; (B) AVARIA DEL SERVIDOR O PÈRDUA DE DADES; (C) FITXERS DE LA CARTERA CORRUPTES; (D) ACCÉS NO AUTORITZAT A LES APLICACIONS; O (E) QUALSEVOL ACTIVITAT NO AUTORITZADA DE TERCERS, INCLÒS, SENSE LIMITACIÓ, L'ÚS DE VIRUS, FRAU ELECTRÒNIC, FORÇA BRUTA O ALTRES MITJANS D'ATAC CONTRA EL LLOC O LA CADENA DE BLOCS APLICABLE.

ELS COL·LECCIONABLES DIGITALS SÓN ACTIUS DIGITALS INTANGIBLES. NOMÉS EXISTEIXEN EN VIRTUT DEL REGISTRE DE LA PROPIETAT QUE ES MANTÉ A LA XARXA DE LA CADENA DE BLOCS. QUALSEVOL TRANSFERÈNCIA DE CONTROL QUE ES PUGUI PRODUIR EN QUALSEVOL ACTIU DIGITAL ÚNIC ES PRODUEIX A LA XARXA DE LA CADENA DE BLOCS APLICABLE.

Actualment, els col·leccionables digitals només estan disponibles a Polygon Blockchain. En el cas que transferiu un col·leccionable digital a una cartera digital que no sigui compatible amb Polygon Blockchain, el vostre col·leccionable digital es pot perdre, destruir o no estar disponible.

De la mateixa manera que els col·leccionables físics, el preu dels col·leccionables digitals pot estar subjecte a fluctuacions en funció de les tendències i els sentiments del sector. Els canvis o accions legislatives i normatives a nivell estatal, federal o internacional poden afectar negativament l'ús, la transferència, l'intercanvi i el valor dels col·leccionables digitals. A diferència de les criptomonedes i altres actius digitals fungibles, els col·leccionables digitals i els NFT associats no s'utilitzen per fer pagaments. Els col·leccionables digitals i els NFT associats no són intercanviables mútuament i no es poden dividir en parts més petites. Aquestes característiques de disseny limiten la utilitat dels col·leccionables digitals o NFT associats com a forma de pagament o substitut de la moneda. En canvi, els col·leccionables digitals es gaudeixen com a actiu digital col·leccionable.

Tot i que molts usuaris no tenen cap interès a separar-se dels seus col·leccionables digitals, si finalment decidiu en el futur negociar o vendre el vostre col·leccionable digital, enteneu que és únic i que el seu valor depèn únicament del valor que una altra persona pugui donar per interès pel vostre col·leccionable digital únic i el que estaria disposat a pagar o gastar per comprar-lo. Enteneu que el valor del vostre col·leccionable digital únic està determinat per molts factors fora del vostre i del nostre control, com ara la connexió i afinitat del propi comprador amb el vostre col·leccionable digital únic, l'interès general en el contingut relacionat (que pot augmentar o disminuir amb el temps), l'interès general pels col·leccionables (tant físics com digitals) en general i molts altres factors. Tenint en compte els factors anteriors, enteneu que no hi ha cap garantia que, si finalment voleu vendre o intercanviar el vostre col·leccionable digital únic, pugueu trobar un comprador o una persona amb qui negociar, i si podeu trobar un comprador o una persona amb qui negociar, no hi ha cap garantia que el valor o preu que rebeu sigui més alt o inferior en comparació amb el que percebeu com el vostre valor o el que heu gastat o negociat per obtenir el vostre col·leccionable digital.

Qualsevol valor futur d'un col·leccionable digital no és quelcom que nosaltres o cap tercer pugui o intenti controlar o influir. No som responsables de les pèrdues sostingudes a causa de la vulnerabilitat, qualsevol tipus d’avaria, o el comportament anormal del programari (per exemple, cartera, contracte intel·ligent), la cadena de blocs aplicable o un altre servei o infraestructura de tercers, inclosos els comptes externs compatibles i els proveïdors compatibles, o qualsevol altra característica dels col·leccionables digitals. No ens fem responsables de les pèrdues sostingudes a causa dels informes tardans dels desenvolupadors o representants (o cap informe), i de cap problema amb la cadena de blocs aplicable que admeti col·leccionables digitals, incloses les bifurcacions, els problemes de nòduls tècnics o qualsevol altre problema que resulti en pèrdues de fons.

En alguns casos, ens integrem directament amb tercers, incloses, entre d'altres, plataformes de comerç en línia, plataformes de llistes de correu i plataformes de xarxes socials ("API de tercers"). No tenim control sobre el temps d'activitat i la funcionalitat disponibles a través de les API de tercers i, per tant, alguns aspectes de la Plataforma .SWOOSH podrien incórrer en una interrupció fora del nostre control, i determinats aspectes de la funcionalitat de la Plataforma .SWOOSH podrien veure's afectats pels canvis de funcions disponibles mitjançant les API de tercers.

La Plataforma .SWOOSH està subjecta a defectes, imperfeccions i errors. Sou els únics responsables d'avaluar qualsevol codi proporcionat per la Plataforma .SWOOSH. La Plataforma .SWOOSH pot patir ciberatacs, augments inesperats d'activitat o altres dificultats operatives o tècniques que poden provocar interrupcions o retards. Accepteu el risc de la fallada de la Plataforma .SWOOSH com a conseqüència de dificultats tècniques imprevistes o augmentades, incloses les resultants d'atacs sofisticats, i accepteu no fer-nos responsables de cap pèrdua relacionada.

13.       Disputes; Legislació aplicable; Condicions addicionals

Per evitar dubtes, les disposicions de la Secció 10 de les {{agreement:termsOfUse:Condicions d’ús}} de NIKE (Disputes/Condicions addicionals), incloses, entre d'altres, les disposicions sobre l'elecció de la legislació, també s'apliquen al vostre accés i ús de la Plataforma .SWOOSH i aquestes Condicions suplementàries.

14.       Modificació i rescissió dels nostres serveis

Sense limitar les nostres obligacions en virtut de la Secció 8 de les {{agreement:termsOfUse:Condicions d’ús}} de NIKE (Rescissió), que s'aplica al vostre accés i ús a la Plataforma .SWOOSH, ens reservem el dret de modificar la Plataforma .SWOOSH o a suspendre o deixar de proporcionar la totalitat o part dels nostres Serveis en qualsevol moment. També teniu dret a deixar d'utilitzar la Plataforma .SWOOSH en qualsevol moment. No som responsables de cap pèrdua o dany relacionat amb la vostra incapacitat per accedir o utilitzar la nostra Plataforma o els Serveis .SWOOSH.

15.       Divisibilitat

Si alguna disposició o part d'una disposició d'aquestes Condicions .SWOOSH és il·legal, nul·la o inaplicable, aquesta es considera separable d'aquestes Condicions .SWOOSH i no afecta la validesa i l'execució de les disposicions restants.

16.       Relació d'aquestes Condicions i les condicions de col·leccionable digital

Si incompliu qualsevol obligació en virtut de qualsevol {{agreement:NvsDigCollectible:Condició dels Col·leccionables Digitals}}, inclosa, sense limitació, qualsevol obligació de fer pagaments a Nike, aquest incompliment constituirà un incompliment d'aquestes Condicions.

17.       Varis

El fet que Nike no exerceixi o faci complir algun dret o disposició d'aquestes Condicions no comportarà una renúncia a aquest. Els títols de les seccions d'aquestes Condicions són només per conveniència i no tenen cap efecte legal o contractual. Llevat que aquí s'estableixi el contrari, aquestes Condicions estan destinades exclusivament al benefici de les parts i no tenen la intenció de conferir drets de beneficiari de tercers a cap altra persona o entitat. Accepteu que les comunicacions i transaccions entre nosaltres es poden dur a terme electrònicament. Aquestes Condicions no poden ser transferides, assignades o delegades per vosaltres, per llei o de qualsevol altra manera, sense el nostre consentiment previ per escrit, i qualsevol intent de transferència, cessió o delegació sense aquest consentiment serà nul i sense efecte. Podem transferir, assignar o delegar lliurement aquestes Condicions o els nostres Serveis, totalment o parcialment, sense el vostre consentiment previ per escrit.

Agreement Type: 
Locales: 

User login