You are here

ca-ES NVS Privacy Policy

Primary tabs

Clone Agreement Document

Body Content

Política de privadesa SWOOSH

Última actualització: NOVEMBRE 2022

Aquesta política de privadesa descriu com es recullen o generen les dades personals (processades) per Nike, Inc. quan accediu o utilitzeu el lloc web .SWOOSH a [https://www.swoosh.nike/] (el “Lloc”), així com qualsevol servei, funció i funcionalitat proporcionats a través o al lloc web .SWOOSH (“Serveis”), incloent la recepció o l’ús de qualsevol criptovalor no fungible (“NFT”) o col·leccionable digital (“Productes”, i col·lectivament amb el Lloc i Serveis, la “plataforma”). Aquesta Política de privadesa .SWOOSH i la Política de privadesa de Nike Inc. [accessible a https://www.nike.com] expliquen conjuntament com Nike les utilitza, comparteix i protegeix, quines opcions teniu en relació amb les vostres dades personals i com podeu contactar amb nosaltres. Per a conèixer les disposicions específiques del país, visiteu la política de privadesa de Nike Inc. [que es pot consultar a https://www.nike.com].

  1. QUI és el responsable del tractament de les vostres dades personals?
  2. QUINES dades personals recollim i QUAN les recollim
  3. ELS MENORS
  4. EINES per gestionar les dades personals que recollim
  5. PER QUÈ i COM utilitzem les vostres dades personals?
  6. TRANSFERÈNCIA de les vostres dades personals
  7. Els drets relatius a les vostres dades personals
  8. GALETES i píxels de seguiment
  9. UTILITZAR la plataforma .SWOOSH amb productes i serveis de tercers
  10. CANVIS en la nostra política de privadesa
  11. PREGUNTES i comentaris

1. QUI és el responsable del tractament de les vostres dades personals?

Nike, Inc. és responsable del tractament de les vostres dades personals i ens referirem com a “NIKE” o “nosaltres” en aquesta política de privadesa.

2. QUINES dades personals recollim i QUAN les recollim

Us demanem certes dades personals per proporcionar-vos els productes o serveis que sol·liciteu. Per exemple, recollim dades personals quan accediu i feu servir la nostra plataforma; inicieu sessió al vostre compte de Nike a través del lloc web .SWOOSH; contacteu amb els nostres serveis de consum o xatejeu amb nosaltres o altres persones d’una altra manera a través d’una plataforma de tercers (per exemple, Twitter, Instagram); o us inscriviu per rebre les nostres comunicacions.

Aquestes dades personals inclouen:

  • Identificació o informació del client: identificadors i dades de contacte, incloent el vostre nom i adreça de correu electrònic; número de telèfon; data de naixement; informació del país; gènere (en la mesura reflectida en la seva preferència de la compra); informació d’inici de sessió i compte, incloent la vostra contrasenya i l’usuari únic Handle; i el vostre NFT SwooshID, que pot incloure un número de membre, hora i data d’unir-se al lloc web .SWOOSH i informació del país; i
  • Informació de preferència: preferències personals, incloses les preferències de màrqueting i galetes.

Quan obriu un compte o realitzeu una transacció, també podem recopilar dades personals per verificar la vostra identitat o complir amb les nostres obligacions legals. Aquestes dades inclouen:

  • Informació de verificació. Inclou la vostra identificació o informació del client, com ara nom i adreça de correu electrònic; informació del país; número de telèfon; i data de naixement. Addicionalment, podem rebre dades personals de bases de dades públiques i dels nostres socis de verificació d’identitat amb la finalitat de verificar la vostra identitat o comparar-la amb llistes de sancions. Aquesta informació pot incloure la vostra condició en les llistes de sancions mantingudes per les autoritats públiques.

En interactuar amb la nostra plataforma, nosaltres i els nostres socis recopilem automàticament certes dades del vostre dispositiu o navegador web. L’apartat «Galetes i píxels de seguiment» d’aquesta política de privadesa inclou més informació sobre aquestes pràctiques. Aquestes dades inclouen:

  • Informació sobre l’activitat d’Internet o d’una altra xarxa: tipus de dispositiu; ID del dispositiu; informació de galetes; adreça IP; adreça IP prèviament visitada, en la mesura que formava part del lloc web; dades que identifiquen el vostre navegador web, versió i idioma; país; i interaccions amb el nostre lloc web, incloses les pàgines vistes i les dades de clickstream.

No esteu obligats a proporcionar totes les dades personals identificades en aquesta política de privadesa per utilitzar la nostra plataforma o per interactuar amb nosaltres, però certes funcionalitats no estaran disponibles si no es proporcionen certes dades personals. Per exemple, si no proporcioneu certes dades personals, és possible que no puguem respondre a les vostres sol·licituds, realitzar una transacció o proporcionar-vos un màrqueting que creiem que us resultaria valuós. 

3. ELS MENORS

La nostra Plataforma no està adreçada a menors, i no recopilem de manera conscient dades personals en línia de menors de 13 anys o sota el límit d’edat legal del país on resideixen.

4. EINES per gestionar les dades personals que recollim

En utilitzar la nostra plataforma, enviem notificacions just a temps o obtenim el consentiment per a determinades pràctiques. Podeu modificar part de la vostra informació de perfil registrant-vos en el vostre compte, i podeu optar per deixar de rebre els nostres correus electrònics de màrqueting fent clic a l’enllaç “cancel·lar la subscripció” que trobareu en el mateix correu. També podeu contactar amb nosaltres tal com es detalla a continuació.

En molts casos el vostre navegador web o navegador del vostre dispositiu mòbil us oferiran eines addicionals que us permetran controlar quan el dispositiu recull o comparteix determinades categories de dades personals. Per exemple, és possible que el vostre dispositiu mòbil o el navegador web us ofereixin eines que us permetin gestionar com s’utilitzen les galetes o com es comparteix la ubicació. Familiaritzeu-vos amb les eines que ofereixen els vostres dispositius i utilitzeu-les.

Tingueu en compte que l’ús de certes característiques de la plataforma requerirà que les vostres dades personals, inclosa l’adreça de la cartera, es transmetin i s’emmagatzemin criptogràficament en el blockchain de Polygon públicament verificable. Ni Nike, ni cap tercer, té cap poder per controlar, modificar o eliminar aquestes dades publicades a la cadena de blocs de Polygon.

5. COM i PER QUÈ utilitzem les vostres dades personals?

Utilitzem les vostres dades personals de les maneres següents:

Per proporcionar les funcions de la plataforma, inclosos els productes i serveis que sol·liciteu

Quan utilitzeu la nostra plataforma, utilitzarem les vostres dades personals per proporcionar els productes i serveis sol·licitats, incloent, entre d’altres, ajudar-vos a veure, explorar o rebre productes; confirmar o verificar la propietat d’un NFT; enviar-vos notificacions relacionades amb accions a la plataforma; i emmagatzemar els vostres NFT Nike a la cartera. També utilitzem la vostra informació o informació sobre el producte que heu rebut per ajudar-vos a resoldre un problema o pregunta.

Per comunicar informació sobre els nostres productes i serveis, i per a altres finalitats promocionals

És possible que us enviem comunicacions de màrqueting i notícies sobre productes, serveis i altres promocions de Nike que us puguin interessar. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment seguint l’enllaç “cancel·lar la subscripció” a la part inferior dels nostres correus electrònics o posant-vos en contacte amb nosaltres tal com es detalla a continuació.

Màrqueting directe

Podem utilitzar les dades de contacte del vostre compte per enviar-vos comunicacions de màrqueting sobre els productes o serveis de Nike quan ho permeti la legislació aplicable (tret que hàgiu optat per no).

Verificació de la vostra identitat

Podem utilitzar la vostra informació de verificació per verificar la vostra identitat. També podem utilitzar la vostra informació de verificació per comparar-la amb les llistes de sancions i/o altres llistes similars emeses per les autoritats nord-americanes i estrangeres, o quan sigui legalment requerit.

Per dur a terme, millorar i mantenir les nostres activitats empresarials, els productes i els serveis

Podem utilitzar les dades personals que ens proporcioneu per dur a terme les nostres activitats empresarials. Per exemple, quan rebeu productes, podem utilitzar la informació per qüestions relacionades amb la comptabilitat, l’auditoria i altres funcions internes. Podem utilitzar dades personals sobre com utilitzeu els nostres productes i serveis per millorar la vostra experiència d’usuari i per ajudar-nos a diagnosticar problemes tècnics i de servei i administrar la nostra plataforma.

Per protegir els nostres drets i els d’altres, la nostra propietat o seguretat i la d’altres

També podem utilitzar dades personals sobre com utilitzeu la nostra plataforma per prevenir, detectar o investigar fraus, abusos, ús il·legal o violacions de les nostres condicions del servei .SWOOSH, i per complir amb les ordres judicials, sol·licituds governamentals o la llei aplicable.

Amb finalitats generals d’investigació, anàlisi i millora de la plataforma

Utilitzem dades sobre com els nostres visitants utilitzen la nostra plataforma, productes i serveis per millorar i enriquir la nostra plataforma, productes i serveis.

Altres finalitats

També podem utilitzar les vostres dades personals d’altres maneres i proporcionarem un avís específic en el moment de la recollida per obtenir el vostre consentiment quan sigui necessari.

Fonaments legals

Per tractar les vostres dades personals, ens basem en certs fonaments legals, depenent de com interactuï amb la nostra plataforma.

  • Quan rebeu productes de la nostra plataforma, necessitem les vostres dades personals per complir amb el nostre contracte.
  • Tractem les vostres dades personals quan tenim el vostre consentiment per fer-ho. Quan el consentiment és la base legal per al nostre processament, podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment.
  • També confiem en altres fonaments legals, com ara els nostres interessos legítims com a negoci per processar informació sobre l’eficàcia de les nostres campanyes de màrqueting, productes, serveis i altres iniciatives promocionals; per operar, millorar i mantenir el nostre negoci, productes i serveis; per protegir els nostres drets, propietat o seguretat; per comunicar-nos amb vosaltres; i per a finalitats generals de recerca i anàlisi. En tractar les dades personals per als nostres interessos legítims, prenem les mesures adequades per garantir que els interessos que perseguim estiguin equilibrats amb els vostres interessos, drets i llibertats, que estem encantats d’explicar a petició.
  • Tractem les vostres dades personals per complir amb una obligació legal, o per protegir els vostres interessos vitals. Per exemple, podem tractar les vostres dades personals per verificar la vostra identitat o comparar-la amb les llistes de sancions.

6. TRANSFERÈNCIA de les vostres dades personals

            Transferències que fa Nike

Nike comparteix les vostres dades personals, incloses les categories anteriorment identificades, amb i pot revelar-les amb una finalitat empresarial per:

  • Empreses del grup: Els afiliats de Nike, Inc. per a les finalitats descrites en la secció anterior. 
  • Proveïdors de serveis: proveïdors de serveis que processen dades personals en nom nostre, per exemple, per allotjar la plataforma i gestionar i prestar el vostre compte; dur a terme qualsevol verificació d’identitat, sancions i controls de compliment; distribuir correus electrònics; participar en la investigació i anàlisi de dades; proporcionar serveis de prevenció de seguretat i frau, inclosa l’autenticació de dos factors; i gestionar promocions de marca i productes. En utilitzar els proveïdors de serveis, vam signar acords que els obliguen a implementar les mesures tècniques i organitzatives adequades per protegir les vostres dades personals. 
  • Socis de tercers de la Plataforma: per exemple, com que Nike no proporciona carteres NFT per separat, per establir la vostra cartera NFT i emmagatzemar els vostres NFT.
  • Altres tercers en la mesura necessària: per (i) complir amb una sol·licitud del govern, una ordre judicial o llei aplicable; (ii) prevenir usos il·legals de la nostra plataforma o violacions de les nostres Condicions de servei i les nostres polítiques; (iii) defensar-nos contra reclamacions de tercers; i (iv) ajudar en la prevenció o investigació del frau (per exemple, falsificació). 
  • Assessors, agents i entitats financeres:incloent serveis de suport jurídic, fiscal, auditor, risc i compliment, notaris i continuïtat del negoci.
  • A un altre tercer: si hi heu donat el consentiment.

També podem transferir les vostres dades personals en el cas que venguem o transferim tot o una part del nostre negoci o actius (inclòs en cas de reorganització, ramificació, dissolució o liquidació).

Els detalls de les vostres transaccions relacionades amb NFT són informació pública i s’emmagatzemen en el blockchain de Polygon en associació amb les vostres adreces de cartera de Polygon. El vostre gestor d’usuari s’identifica públicament amb la vostra adreça de cartera.

Venem dades personals?

No venem dades personals. No venem ni tenim coneixement real de cap venda de dades personals de menors de 16 anys.

            El teu repartiment

Quan utilitzeu certes funcions de la nostra plataforma, com ara la creació d’un compte, certa informació com el vostre User Handle i els NFTs que heu rebut serà pública. També podeu compartir dades personals quan es posi en contacte amb els nostres serveis de consum o d’una altra manera xatejar amb nosaltres o altres usuaris a través d’una plataforma de tercers.

PROTECCIÓ i GESTIÓ de les vostres dades personals

Encriptació i seguretat 

Utilitzem una varietat de mesures de seguretat tècniques i organitzatives, incloent eines d’encriptació i autenticació, per mantenir la seguretat de les vostres dades personals. Malgrat els nostres esforços, cap lloc web, base de dades o sistema és completament segur o “a prova de hacker”. Podeu ajudar a mantenir les vostres dades segures prenent mesures raonables per protegir-les contra la divulgació o el mal ús no autoritzat.

Transferència internacional de les vostres dades personals

Les dades personals que recollim (o tractem) en el context de la nostra plataforma seran emmagatzemades als EUA i altres països. Alguns dels destinataris a qui Nike transfereix les vostres dades personals poden estar ubicats en països diferents del país on es van recollir inicialment les vostres dades. És possible que les lleis d’aquests països no proporcionin el mateix grau de protecció de les dades que el país on va proporcionar les vostres dades personals inicialment. De totes maneres, quan transferim les vostres dades personals a destinataris d’altres països, inclosos els Estats Units, les protegirem, tal com es descriu en aquesta Política de Privacitat i d’acord amb la legislació aplicable.

Utilitzem una varietat de mesures per garantir que les vostres dades personals transferides reben una protecció adequada d’acord amb les normes de protecció de dades.

Manteniment de les vostres dades personals

Les vostres dades personals es retenen tant temps com calgui per complir les finalitats que s’indiquen en aquesta política de privadesa (llevat que la legislació aplicable exigeixi un període de temps més llarg). En general, això significa que conservarem les vostres dades personals durant el temps que mantingueu el compte.

7. Els drets relatius a les vostres dades personals

Teniu dret a sol·licitar:

  • Accés a les vostres dades personals, incloses parts específiques de dades personals que hem recopilat sobre vosaltres;
  • Divulgar informació sobre la nostra recollida i ús de les vostres dades personals, incloent (a) les categories de dades personals que recollim sobre vosaltres; (b) les categories de fonts de les dades personals que recollim sobre vosaltres; (c) la nostra finalitat comercial o empresarial per a la recollida de les vostres dades personals; (d) les categories de dades personals sobre vosaltres que hem divulgat amb un propòsit comercial; i (e) les categories de tercers als quals hem divulgat les vostres dades personals amb finalitats empresarials;
  • Correcció de les vostres dades personals si són incompletes o inexactes; i
  • Eliminació o restricció de les vostres dades personals en determinades circumstàncies segons la legislació aplicable.

No us discriminarem per l’exercici d’aquests drets.

Si teniu (o el vostre agent autoritzat té) una sol·licitud respecte a les vostres dades personals que no es pot complir des de la configuració del vostre compte, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Les dades de contacte es poden trobar a la secció “Preguntes i comentaris” a continuació. Verifiquem la vostra sol·licitud ja sigui a través d’un missatge enviat a l’adreça de correu electrònic associada al vostre compte (per la qual cosa heu de tenir accés a aquest compte de correu electrònic) o demanant-vos que proporcioneu informació que coincideixi amb el que tenim dins dels nostres sistemes. Abans que puguem actuar respecte una sol·licitud del vostre agent autoritzat, podem requerir la verificació de la vostra identitat i una prova de l’agent autoritzat que pot actuar en el vostre nom.

Si ens heu donat el vostre consentiment per tractar les vostres dades personals, teniu dret a retirar-lo en qualsevol moment. Tingueu en compte que si retireu el vostre consentiment, això no afectarà la legalitat del nostre ús i tractament de les vostres dades personals sobre la base del vostre consentiment abans del moment en què retireu el vostre consentiment.

Quan tractem les vostres dades personals sobre la base del nostre interès legítim, teniu dret a oposar-vos-hi. Complirem amb la vostra sol·licitud llevat que tinguem motius legítims per al tractament que anul·lin els vostres interessos i drets, o si necessitem seguir tractant les dades per a l’establiment, exercici o defensa d’una reclamació legal.

Desactivació del màrqueting directe. Podeu desactivar el màrqueting directe modificant les vostres subscripcions de correu electrònic fent clic a l’enllaç de cancel·lació de la subscripció o seguint les instruccions de desactivació incloses al missatge. També podeu contactar amb nosaltres utilitzant les dades de contacte a continuació.

8. GALETES i píxels de seguiment

Nike recopila informació, que pot incloure dades personals, des del vostre navegador o dispositiu mòbil quan utilitzeu la nostra plataforma. Utilitzem una varietat de mètodes, com ara galetes i píxels de seguiment, per recollir informació vostre, que pot incloure (i) l’adreça IP; (ii) l’identificador de galeta únic, la informació de les galetes i la informació sobre si el vostre dispositiu té programari per accedir a determinades funcions; (iii) l’identificador únic del dispositiu i el tipus de dispositiu; (iv) el domini, el tipus de navegador i l’idioma, (v) el sistema operatiu i la configuració del sistema; (vi) el país i la zona horària; (vii) els llocs visitats anteriorment; (viii) la informació sobre la vostra interacció amb la nostra plataforma, com ara el comportament i historial de navegació, i les preferències indicades, i (ix) les hores d’accés i les URL de referència.

Els tercers també poden recopilar informació a través de la plataforma mitjançant galetes, complements i ginys de tercers. Aquests tercers recullen dades directament del vostre navegador web o dispositiu i el tractament d’aquestes està subjecte a les vostres pròpies polítiques de privadesa. A continuació es proporciona més informació sobre la identitat d’aquests tercers i les seves polítiques de privadesa.

Utilitzem galetes i píxels per fer un seguiment de l’ús que fan les persones de la plataforma i per entendre les seves preferències (com ara les opcions de país i idioma). Això ens permet prestar serveis i millorar l’experiència en línia. També fem servir galetes i píxels per obtenir dades agregades sobre el trànsit i la interacció de la plataforma, i per identificar tendències i obtenir estadístiques per millorar-la. Generalment hi ha dues categories de galetes utilitzades a la nostra plataforma:

  • Funcionals: aquestes galetes són necessàries per a la funcionalitat bàsica del lloc i, per tant, sempre estan habilitades. Inclouen galetes que permeten recordar-vos quan exploreu la nostra plataforma dins d’una mateixa sessió o, si ho demaneu, d’una sessió a una altra. També ajuden en qüestions de seguretat i s’ajusten a la normativa.
  • Galetes de rendiment: aquestes galetes ens permeten millorar la funcionalitat de la nostra plataforma mitjançant el seguiment del vostre ús. En alguns casos, aquestes galetes milloren la velocitat amb què podem tramitar la vostre sol·licitud i ens permeten recordar les preferències del lloc que heu seleccionat. Si rebutgeu aquestes galetes és possible que el rendiment del lloc sigui inferior.

Per obtenir un resum complet i actualitzat de cada tercer que accedeix al vostre navegador web (a través de la plataforma o d’una altra manera), us recomanem que instal·leu un connector de navegador web creat per a aquest propòsit. També podeu decidir que el vostre ordinador us avisi cada vegada que s’envia una galeta o podeu desactivar totes les galetes. Podeu fer-ho a través de la configuració del navegador en tots els navegadors i dispositius que utilitzeu. Cada navegador és una mica diferent, per tant, consulteu el menú d’ajuda del vostre navegador per esbrinar com pot modificar les galetes. Si desactiveu les galetes, és possible que no tingueu accés a moltes de les funcions que fan que la nostra plataforma sigui més eficient i alguns dels nostres serveis no funcionaran correctament.

9. UTILITZAR la plataforma .SWOOSH amb productes i serveis de tercers

La nostra plataforma us pot permetre interactuar amb altres productes i serveis digitals. La nostra plataforma pot proporcionar enllaços a altres llocs web i aplicacions (de tercers) per a la vostra conveniència o informació. Per exemple, donem la benvinguda als usuaris a xatejar amb nosaltres o els uns amb els altres a través de Twitter o Instagram.

Si opteu per connectar el vostre compte amb un compte de tercers, o connectar-vos d’una altra manera o interactuar amb una plataforma de tercers, els vostres drets de privadesa en aquestes plataformes es regiran per les seves respectives polítiques que us recomanem revisar. En la mesura que els llocs web o aplicacions enllaçades no són propietat o controlades per nosaltres, no ens fem responsables del seu contingut, de qualsevol ús dels llocs web o aplicacions, ni de les pràctiques de privadesa dels llocs web o aplicacions.

10. CANVIS en la nostra política de privadesa

La legislació aplicable i les nostres pràctiques amb la informació van canviant amb el temps. Si decidim actualitzar la política de privadesa, publicarem els canvis a la nostra plataforma. També podem proporcionar-vos un avís addicional (com afegir una declaració a la Plataforma o enviar-vos una notificació), en relació amb la realització de canvis materials en aquesta política de privadesa. Us recomanem que llegiu aquesta política de privadesa i estigui informat de les nostres pràctiques.

11. PREGUNTES i comentaris

Ens podeu fer arribar preguntes, opinions i preocupacions sobre la nostra política de privadesa i les pràctiques de privadesa. Si voleu proporcionar informació o si teniu dubtes o inquietuds o bé voleu exercir els vostres drets relacionats amb les vostres dades personals, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres a privacy@nike.com, 1.800.806.6453 o Nike, Inc., One Bowerman Drive, Beaverton, OR 97005, Estats Units d’Amèrica. També podeu presentar una reclamació davant l’Autoritat de Protecció de Dades on resideixi.

Galetes de tercers .SWOOSH 

Quant a les galetes de tercers, consulteu els seus llocs web i les seves declaracions. Ens esforcem per mantenir actualitzada aquesta llista; no obstant això, a causa de la naturalesa no estàtica dels llocs web i tenint en compte que Nike no té cap control ni influència sobre aquests tercers, podria ser que aquesta llista no fos exacta o no estigués actualitzada.

Xarxa

Domini

Funció

Política de privadesa

Akamai Technologies

akamai.com

Funcionals

https://www.akamai.com/legal/privacy-and-policies/privacy-statement

NweRelic

nr-data.net

Rendiment

https://newrelic.com/termsandconditions/privacy

Adobe

adobe.com

Rendiment

https://www.adobe.com/privacy/policy.html

Optimizely

optimizely.com

Rendiment

https://www.optimizely.com/legal/privacy-policy

 

Locales *

User login