You are here

ca_ES terms

Primary tabs

Clone Agreement Document

Body Content

CONDICIONS D'ÚS DE NIKE

Data de l'última revisió: setembre de 2021

LLEGEIXI AQUESTES CONDICIONS D'ÚS (EN ENDAVANT, LES «CONDICIONS») ATENTAMENT ABANS D'UTILITZAR QUALSEVOL PLATAFORMA DE NIKE.

Si viu en qualsevol dels països següents, se li apliquen les condicions addicionals que veurà al final d'aquestes Condicions. Indiquem el país / la regió dins de les Condicions quan correspon. Aquestes condicions addicionals anul·len les Condicions següents en cas que hi hagi qualsevol incoherència.

Argentina, Austràlia, Brasil, Canadà, Xina (als efectes d'aquestes Condicions s'exclouen Hong Kong, Macau i Taiwan), Colòmbia, Hong KongCorea, Japó, Filipines, tots els països europeus (incloent-hi condicions específiques per a Alemanya, Àustria, Bèlgica, França, Hongria, Itàlia, Polònia i Suïssa).

Benvingut a la comunitat de NIKE!  Està llegint aquestes Condicions perquè està utilitzant un lloc web, una experiència digital, una plataforma de xarxes socials, una aplicació per a mòbils o tecnologia portàtil de Nike o un dels nostres altres productes o serveis, tots els quals formen part de la Plataforma de NIKE (en endavant, la «Plataforma»).  Pot accedir a la plataforma a través d'un ordinador, telèfon mòbil, tableta, consola o qualsevol altre dispositiu (en endavant, el «Dispositiu»).  Al seu Dispositiu, s’aplicaran les tarifes normals del seu operador.

Aquestes Condicions creen un contracte legalment vinculant entre vostè i NIKE i les seves filials (en endavant, conjuntament, «NIKE», «nosaltres», «ens» o «nostre/a») en relació amb l'ús que vostè fa de la Plataforma. Revisi les nostres {{agreement:localentities:Entitats locals}} per al nom de l'entitat de NIKE responsable de proporcionar-li la Plataforma i la informació de contacte corresponent. Alguns punts importants:

 • Les nostres condicions poden canviar.  Algunes jurisdiccions no permeten actualitzacions unilaterals ni canvis en les condicions del consumidor, per la qual cosa pot ser que aquest paràgraf no s’apliqui al seu cas.  [Consulti les condicions per a Canadà.] Podem actualitzar aquestes Condicions periòdicament.  Si es realitz un canvi material, publicarem un avís a la Plataforma o li enviarem una notificació.  Llegeixi els canvis i, si no hi està d’acord, deixi d'usar la Plataforma.  Si continua utilitzant la nostra Plataforma després que li notifiquem els canvis, es considerarà que ha acceptat les Condicions actualitzades, excepte en la mesura prohibida per la legislació aplicable. 
 • Condicions de venda.  En realitzar qualsevol compra amb nosaltres, també accepta les {{agreement:termsOfSale:Condicions de venda}} que s'apliquin al seu país o regió. [Consulti les Condicions per a Hongria.]
 • Política de privadesa.  La nostra {{agreement:privacyPolicy:Política de privadesa}} descriu la recopilació i ús d'informació personal a la Plataforma i s'aplica a l’ús que vostè en fa.
 • Avís important per als atletes amateurs.  Vostè és responsable d'assegurar-se que la seva participació en la Plataforma no afecti la seva elegibilitat com a atleta amateur.  Consulti la seva associació d'esport amateur per saber quines normes se li apliquen.  NIKE no és responsable del fet que el seu ús de la Plataforma li faci perdre l’elegibilitat com a atleta amateur.

1. REGLES BÀSIQUES

Elegibilitat.  Vostè només pot optar a utilitzar la Plataforma si és major d’edat al vostre país o si té el consentiment del seu pare/mare o tutor.  Hi pot haver certes restriccions d’edat per a serveis específics de la Plataforma en diversos països. [Consulti les condicions de la Xina (als efectes d'aquestes Condicions s'exclouen Hong Kong, Macau i Taiwan).]

Regles per al registre.  Quan crea un compte amb nosaltres, s'apliquen les següents regles:

 • Proporcioni informació vertadera:  Proporcioni dades de registre precises i actuals.
 • Sigui vostè:  Mantingui el seu registre personal.  No creï més d'un compte de NIKE, ni creï un compte de NIKE en nom d'una altra persona, ni transfereixi el seu compte.
 • Mantingui’s protegit:  Mantingui protegits el seu nom d'usuari, la contrasenya i qualsevol altra credencial d'inici de sessió, i no deixi que ningú utilitzi el seu compte.
 • Sigui responsable:  Informi a NIKE immediatament de qualsevol ús no autoritzat del seu compte de NIKE.  Vostè és responsable de tot el que passa a través del seu compte de NIKE, amb o sense el seu permís. FINS AL MÀXIM PERMÈS PER LA LEGISLACIÓ VIGENT, NIKE NO ÉS RESPONSABLE DE CAP PÈRDUA O ACTIVITAT QUE SIGUI RESULTAT DE L’ÚS NO AUTORITZAT DEL SEU COMPTE.

[Consulti les condicions de la Xina (als efectes d'aquestes Condicions s'exclouen Hong Kong, Macau i Taiwan).]

2.  PROPIETAT DEL CONTINGUT

A excepció del contingut de l’usuari (definit a continuació), tot el contingut de la nostra Plataforma (incloent-hi text, programari, scripts, codi, dissenys, gràfics, fotos, sons, música, vídeos, aplicacions, funcions interactives, articles, notícies, esbossos, animacions, adhesius, obres d’art generals i altres continguts (en endavant, el «Contingut») és propietat de NIKE o d’altres parts de les quals obtenim Contingut sota una llicència i està protegit per drets d’autor, marques comercials, patents i altres lleis. NIKE es reserva tots els drets no expressament descrits en aquestes Condicions.

 • Totes les marques comercials, marques de servei i noms comercials (p. ex., el nom NIKE i el disseny de Swoosh) són propietat de, estan registrats i/o llicenciats per NIKE.  Vostè no adquireix cap llicència ni cap dret de propietat sobre cap marca comercial, marca de servei o nom comercial a través del seu accés o ús de la Plataforma o el Contingut.
 • Vostè accepta no canviar ni eliminar els avisos de propietat dels materials descarregats o impresos des de la Plataforma.
 • En la mesura que NIKE aprovi la descàrrega o l’ús de la totalidad o part del Contingut que contingui drets d’autor o obres per a les quals es puguin obtenir drets d’autor, NIKE li concedeix una llicència limitada, personal, intransferible, no subllicenciable i revocable per a accedir i utilitzar aquests drets d’autor u obres únicament per al seu propòsit previst i només durant el temps durant el qual NIKE posi aquest Contingut a l’abast general del públic. Vostè no adquireix cap dret de propietat pel que fa al Contingut (incloses marques comercials o altres propietats intel·lectuals incloses en el Contingut), i tot aquest Contingut està destinat a un ús personal i no comercial.  NIKE es reserva el dret de supervisar el seu ús i de modificar o revocar aquesta llicència o el seu accés al Contingut en qualsevol moment i per qualsevol motiu.  NIKE es reserva el dret d’eliminar qualsevol Contingut que violi aquestes condicions o els drets de propietat intel·lectual de NIKE.  El fet que NIKE li permeti fer aquest ús limitat no constitueix una renúncia a cap dels drets de Nike sobre el Contingut.
 • Fora dels drets d’ús específics que NIKE li concedeix en relació amb la Plataforma, vostè accepta no utilitzar, copiar, editar, traduir, mostrar, distribuir, descarregar, transmetre, vendre, crear obres derivades de ni, de qualsevol altra manera, explotar cap Contingut, inclòs el Contingut d'Usuari (tret que sigui el seu propi Contingut d'Usuari que publiqui legalment a la Plataforma), sense el consentiment previ per escrit de NIKE. L’ús no autoritzat del Contingut pot constituir un incompliment dels drets d’autor, de marques comercials o d’altres lleis de propietat intel·lectual, i pot sotmetre’l a càrrecs i sancions penals o civils.

3.  PUBLICACIÓ DE CONTINGUT A LA PLATAFORMA

Llicència de contingut d'usuari. Algunes parts de la Plataforma li permeten publicar fotos, vídeos, comentaris i altres tipus de contingut (en endavant, el «Contingut d'Usuari»).  Nike no és responsable del Contingut d'Usuari que altres persones publiquin a la Plataforma. El Contingut d'Usuari és propietat de vostè o de qui l’hagi creat; però, quan publiqui el Contingut d'Usuari, el llicenciarà a NIKE tal com es descriu a continuació:

 • Vostè declara que té el dret de publicar el seu Contingut d'Usuari i concedeix a NIKE una llicència mundial, no exclusiva, perpètua, transferible, subllicenciable i lliure de regalies per a utilitzar qualsevol Contingut d'Usuari que publiqui a o en relació amb la Plataforma, inclosa la semblança de qualsevol persona que aparegui en el Contingut d'Usuari, o qualsevol dels conceptes o idees continguts al Contingut d'Usuari, per a qualsevol propòsit, inclòs l’ús comercial, que inclou el dret a traduir, mostrar, reproduir, modificar, crear treballs derivats, subllicenciar, distribuir i cedir aquests drets. NIKE pot, a la seva absoluta discreció, eliminar qualsevol Contingut d'Usuari en qualsevol moment.  [Consulti les condicions per a Argentina, Colòmbia, Bèlgica i Filipines.] 
 • Vostè entén que el Contingut d'Usuari eliminat pot romandre als sistemes de NIKE i a la Plataforma en la mesura que el seu Contingut d'Usuari hagi estat publicat de forma pública o compartit públicament amb altres que no l'hagin suprimit, tret que vostè o aquestes altres persones sol·licitin l’eliminació o bloqueig de les dades personals d'acord amb la llei aplicable.

LLICÈNCIA PER A UTILITZAR COMENTARIS I IDEES.  Vostè entén que tots els comentaris o idees que ens enviiï es proporcionen de forma no confidencial i concedeix a NIKE una llicència perpètua i mundial per a utilitzar tots els comentaris i idees que pugui compartir amb nosaltres, sense previ avís, compensació o reconeixement, per a qualsevol propòsit, inclosos, entre d’altres, el desenvolupament, la fabricació i la comercialització de productes i serveis i la creació, modificació o millora de productes i serveis. [Consulti les condicions per a Colòmbia i Bèlgica.]

4.  CODI DE CONDUCTA D'USUARI

Estem encantats que contribueixi a la comunitat de NIKE.  Aquestes són algunes regles bàsiques:

 • Sigui original.  Publiqui Contingut d'Usuari a la Plataforma només si té tots els permisos i drets necessaris per a posar a disposició el Contingut, inclòs pel que fa a qualsevol persona que aparegui o s’esmenti al Contingut d'Usuari.
 • Mantingui la seguretat.
  • No faci res que pugui exposar NIKE o els seus usuaris a qualsevol tipus de dany, inclosa qualsevol acció que pugui interrompre, danyar, inhabilitar, manipular, sobrecarregar o limitar la funcionalitat de la Plataforma.
  • No publiqui Contingut d'Usuari que contingui virus, programari o codi informàtic, i no eludeixi ni modifiqui cap programari o tecnologia de seguretat de la Plataforma.
  • No utilitzi cap mineria de dades, robot, raspament o mètode de recopilació de dades similar.
  • Tret que s'indiqui el contrari, la nostra Plataforma és un espai públic.  No publiqui informació personal a la Plataforma (ni al seu compte ni al d’altres).
 • Faci’n un ús personal.
  • No publiqui anuncis, ofertes ni contingut comercial a la Plataforma, ni accepti el pagament d’un tercer a canvi de realitzar activitats comercials a la Plataforma.
  • No recopili ni sol·liciti informació personal d’altres usuaris de la Plataforma ni enviï missatges no sol·licitats.
  • No utilitzi tecnologia automatitzada per a interactuar amb la Plataforma.
  • Tingui una conducta correcta. Respecti la comunitat i no publiqui Contingut d'Usuari, enllaços a un lloc web ni realitzi accions il·legals, enganyoses, malintencionades, assetjadores, inexactes, discriminatòries, qüestionables o inapropiades, o que incompleixin qualsevol llei aplicable. NIKE té dret a seleccionar prèviament, controlar o eliminar Contingut d'Usuari (però no tenim cap obligació de fer-ho).
  • Sigui vostè mateix.  No es faci passar per cap persona ni organització, inclosos atletes o empleats de NIKE.
 • DIVERTEIXI’S!

5.  INFRACCIÓ DE DRETS D’AUTOR

Consulti el seu assessor legal abans d’enviar-nos un avís, perquè hi pot haver penalitzacions per reclamacions falses.  NIKE pot cancel·lar els comptes dels usuaris de la Plataforma que es descobreixi que han infringit drets d'autor de tercers.

Si creu que el seu treball ha estat copiat indegudament a la Plataforma, de manera que s’hagi constituït una infracció, faciliti’ns la següent informació [consulti les condicions per a França]:

(1) nom, adreça, número de telèfon, adreça de correu electrònic, i signatura electrònica o física del propietari dels drets d'autor o de la persona autoritzada per a actuar en el seu nom;

(2) descripció del treball protegit per drets d’autor que vostè reclama que ha sofert una infracció;

(3) descripció del lloc de la Plataforma on es troba el contingut que vostè creu que ha estat infringit;

(4) declaració per escrit on afirmi que creu de bona fe que l'ús impugnat no està autoritzat pel propietari dels drets d'autor, el seu agent o la llei; i

(5) declaració feta sota pena de perjuri (segons la llei aplicable) on afirmi que la informació anterior al vostre avís és exacta i que vostè és el propietari dels drets d’autor o està autoritzat per a actuar en nom del propietari dels drets d’autor.

Enviï les reclamacions d'infracció de drets d'autor a:

Legal Department (Copyright)
One Bowerman Dr., Beaverton, OR 97005
Telèfon: 503-671-6453
Fax: 503-646-6926

Copyright.legal@nike.com

6.  SOCIS EN LA PLATAFORMA

De tant en tant, NIKE pot enllaçar o associar-se a llocs web, plataformes de xarxes socials, aplicacions mòbils i altres productes i serveis de tercers (en endavant, els «Tercers»).  Pot ser que pugui connectar-se amb aquests Tercers a través de la Plataforma, però això no vol dir que NIKE avali, supervisi o tingui cap control sobre aquests Tercers o sobre les seves activitats, que estan subjectes a condicions d’ús i polítiques de privadesa pròpies i diferents.  Haurà de revisar acuradament les condicions d'ús i la política de privadesa de qualsevol lloc de Tercers. NIKE no es fa responsable del contingut, les polítiques o les activitats de Tercers i vostè interactua amb Tercers sota el seu propi risc.

7.  AVISOS IMPORTANTS

ACTIVITAT FÍSICA.  [Consulti les condicions per a Canadà, Alemanya i Itàlia, perquè pot ser que les següents exclusions i limitacions no s’apliquin a vostè.] La Plataforma pot incloure funcions que promoguin l'activitat física, la nutrició o el benestar general.  Només tenen finalitats informatives i no estan destinades a servir de consell o servei mèdics ni es poden utilitzar com a diagnòstic o tractament. 

 • Tingui en compte els riscos involucrats i consulti el seu professional mèdic abans de participar en qualsevol activitat física.
 • No descarti mai l’assessorament mèdic professional ni trigui a obtenir-ho pel fet que hagi vist alguna cosa a la Plataforma.
  • EN LA MESURA QUE PERMETI LA LEGISLACIÓ VIGENT, NIKE NO ES RESPONSABILITZA DE DANYS O LESIONS QUE VOSTÈ SOFREIXI COM A RESULTAT DEL SEU ÚS DE, O LA INCAPACITAT PER A UTILITZAR, LES FUNCIONS DE LA PLATAFORMA.

INTERACCIONS D’USUARIS.  En la mesura que permeti la legislació aplicable, no som responsables de les seves interaccions amb altres usuaris de la Plataforma ni dels danys o perjudicis que pugui experimentar a causa d’aquestes interaccions. [Consulti les condicions per a Itàlia.]

 • Sigui responsable i prengui precaucions quan interactuï amb altres usuaris (inclosos usuaris que no conegui) en la Plataforma. Abans de trobar-se cara a cara amb una altra persona, plantegi’s investigar, portar-hi un amic, triar ubicacions públiques i dir a algú on serà.  NIKE no està obligat a involucrar-se en cap disputa entre usuaris, però pot fer-ho segons el seu propi criteri.

AVÍS DE GARANTIA.  Algunes jurisdiccions no permeten determinades limitacions o exclusions de passius, garanties legals i recursos, per la qual cosa pot ser que aquestes limitacions i exclusions no s’apliquin a vostè. [Consulti les condicions per a Austràlia, Canadà i Alemanya.] 

 • La Plataforma, el Contingut i els materials i els productes d’aquesta Plataforma es proporcionen «TAL QUAL». No fem cap tipus de promesa de cap tipus, inclosa cap promesa sobre la precisió, l'adequació, la utilitat o la fiabilitat de la Plataforma ni de cap altre tipus. EN LA MESURA QUE PERMETI LA LEGISLACIÓ VIGENT, NIKE NO ES RESPONSABILITZA DE CAP CONTINGUT D'USUARI PUBLICAT A LA PLATAFORMA.   
 • NIKE no garanteix que la Plataforma serà ininterrompuda o que estarà lliure d’errors, que es corregirà cap defecte o que la Plataforma està lliure de virus o qualsevol altre element perjudicial. 
 • En la mesura que permeti la llei, NIKE exclou totes les garanties, expresses o implícites, relatives a la Plataforma, al Contingut, al Contingut d'Usuari i a qualsevol producte o servei que pugui obtenir o al que pugui accedir a través de la Plataforma, incloses, entre d’altres, les garanties implícites de títol, comerciabilitat, idoneïtat per a un propòsit particular i no infracció.
 • Vostè és l'únic responsable de qualsevol dany al seu Dispositiu com a resultat de l’accés a la Plataforma, en la mesura en què la llei aplicable no disposi el contrari.
 • Esperem que gaudeixi i obtingui el màxim benefici de la Plataforma; tanmateix, no en garantim cap resultat.

8.  RESCISSIÓ

NIKE pot rescindir o modificar qualsevol Plataforma de Nike, programa de membre, producte o servei en qualsevol moment sense previ avís.

NIKE pot rescindir o suspendre el seu compte, eliminar el seu perfil o qualsevol del seu Contingut d'Usuari i restringir el seu ús de tota o part de la Plataforma en qualsevol moment i per qualsevol motiu, sense cap responsabilitat per a Nike, subjecte a la legislació aplicable.   

 • Vostè entén i accepta que part del seu Contingut d'Usuari, en particular el que es mostra en un canal d’activitats o en altres llocs públics de la Plataforma, pot continuar apareixent públicament fins i tot després de suspendre el seu compte, subjecte al seu dret de fer que s’elimini el seu Contingut d'Usuari prèvia sol·licitud d'acord amb la legislació aplicable.
 • Aquestes Condicions seguiran en vigor fins i tot després que el seu compte hagi estat suspès o hagi deixat d'utilitzar la Plataforma.

9.  INDEMNITZACIÓ/LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

Volem que gaudeixi de la nostra Plataforma, però NIKE també ha de protegir-se de qualsevol dany que vostè pugui causar.

Indemnització i EXEMPCIÓ.  Algunes jurisdiccions no permeten determinades limitacions o exclusions de passius, garanties legals i recursos, per la qual cosa pot ser que aquestes limitacions i exclusions no s’apliquin a vostè. [Consulti les condicions per a Canadà, FrançaAlemanya i Hong Kong.] Vostè accepta indemnitzar, defensar i mantenir indemnes NIKE Inc., els seus afiliats, directius, directors, empleats, agents, llicenciadors i proveïdors (en endavant, les «Parts de NIKE») de i contra totes les reclamacions, pèrdues, passius, despeses, danys i costos, incloent-hi, sense cap limitació, els honoraris d’advocats derivats de o relacionats de qualsevol manera amb el seu Contingut d'Usuari, el seu ús del Contingut, el seu ús de la Plataforma, la seva conducta en relació amb la Plataforma (o amb altres usuaris de la Plataforma) o qualsevol violació d’aquestes Condicions d’Ús, qualsevol llei o els drets de qualsevol tercer. Vostè, per si mateix i en nom dels seus hereus, béns, asseguradors, successors i cedents, eximeix i descarrega totalment i per sempre les Parts de NIKE de qualsevol de les reclamacions o causes d’acció que pugui sofrir per danys relacionats de qualsevol manera amb el seu ús de la Plataforma.

LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT.  Algunes jurisdiccions no permeten determinades limitacions o exclusions de passius, garanties legals i recursos, per la qual cosa pot ser que aquestes limitacions i exclusions no s’apliquin a vostè. [Consulti les condicions per a Canadà, França, Alemanya, Hong Kong i Filipines.] CAP DE LES PARTS DE NIKE NO SERÀ RESPONSABLE DE DANYS DIRECTES, ESPECIALS, INCIDENTALS, INDIRECTES O EMERGENTS, INCLOSES, SENSE CAP LIMITACIÓ, PÈRDUES DE BENEFICIS O PÈRDUES DE DADES, QUE RESULTIN DE LA UTILITZACIÓ DE, O DE LA INCAPACITAT D’UTILITZAR, LA PLATAFORMA O DEL RENDIMENT DELS PRODUCTES ADQUIRITS A TRAVÉS DE LA PLATAFORMA O DE LA CONDUCTA D’ALTRES USUARIS DE LA PLATAFORMA (JA SIGUI EN LÍNIA O FORA DE LÍNIA), O L’ASSISTÈNCIA A UN ESDEVENIMENT DE NIKE O ESDEVENIMENTS DE SOCIS DE NIKE, O QUALSEVOL CONTINGUT D’USUARI O QUALSEVOL ALTRA ACTIVITAT RELACIONADA AMB L’ÚS DE LA PLATAFORMA, FINS I TOT SI NIKE HA ESTAT INFORMADA SOBRE LA POSSIBILITAT D'AQUESTS DANYS.  VOSTÈ ASSUMEIX LA RESPONSABILITAT TOTAL PEL SEU ÚS DE LA PLATAFORMA. EL SEU ÚNIC RECURS CONTRA NIKE EN RELACIÓ AMB QUALSSEVOL DANYS DERIVATS DEL SEU ÚS DE LA PLATAFORMA O DE QUALSEVOL CONTINGUT ÉS DEIXAR D’UTILITZAR LA PLATAFORMA. SI NIKE ÉS RESPONSABLE PER DANYS O PÈRDUES QUE ESTIGUIN RELACIONATS D'ALGUNA MANERA AMB L'ÚS DE LA PLATAFORMA O QUALSEVOL CONTINGUT, LA RESPONSABILITAT DE NIKE NO SUPERARÀ ELS 100,00 USD O ELS 100,00 EUR SI VOSTÈ RESIDEIX A EUROPA. 

10.  MERCATS D’APLICACIONS: Vostè reconeix que aquest acord només es celebra entre vostè i NIKE i no amb el mercat d’aplicacions on hagi baixat una aplicació de NIKE (p. ex., en el cas d’usuaris d’iOS, l’App Store operada per Apple Inc., o en el cas d’usuaris d’Android, la botiga Google Play operada per Google. Inc.).   

 • Subscripcions a NTC Premium. Les condicions següents s’apliquen si ha adquirit una subscripció a NTC Premium a la botiga d’aplicacions preferida:
  • Els pagaments de les subscripcions a NTC Premium es carreguen a través del seu compte de la seva botiga d'aplicacions preferida. Pot optar per comprar una subscripció mensual o anual. La seva subscripció es renovarà automàticament i el compte de la seva botiga d'aplicacions es carregarà automàticament per a la renovació, tret que cancel·li almenys 24 hores abans del final del període de facturació vigent. Pot cancel·lar la subscripció en qualsevol moment anant al seu perfil de NTC, tocant a Configuració i seleccionant «Subscripció Premium», des d’on serà dirigit al centre de subscripcions de la botiga d'aplicacions aplicable. Qualsevol part no utilitzada d'un període de prova gratuïta (si n’hi ha) es perdrà si adquireix una subscripció durant el període de prova gratuïta. En subscriure’s a NTC Premium, accepta la nostra {{agreement:privacyPolicy:Política de privadesa}} y les {{agreement:termsOfSale:Condicions de venda}}.
  • SUBSCRIPCIONS NO REEMBORSABLES: Els reemborsaments per subscripcions a NTC Premium estan subjectes a la política de la botiga d'aplicacions corresponent. Les subscripcions a NTC Premium no són reemborsables i no hi ha dret a reemborsaments o crèdits, tret que ho requereixi la legislació aplicable o si ho permet la política de la botiga d'aplicacions aplicable.

11.  DISPUTES/CONDICIONS ADDICIONALS

Elecció de llei/jurisdicció

Si viu en qualsevol dels següents països, és possible que se li apliquin diferents condicions per a l’«elecció de llei/jurisdicció»: Alemanya, Argentina, Àustria, Brasil, Canadà, Xina (als efectes d'aquestes Condicions s'exclouen Hong Kong, Macau i Taiwan)Filipines, França, Itàlia, Polònia, Suïssa i tots els altres països europeus.

 • Vostè accepta que aquesta Plataforma és una plataforma passiva amb seu exclusiva a Oregon, EUA, la qual cosa no permet imposar una jurisdicció personal sobre NIKE diferent de la d’Oregon.
 • Vostè accepta que la Plataforma, les Condicions, la Política de Privadesa i qualsevol disputa entre vostè i NIKE es regiran en tots els aspectes per la legislació d'Oregon, sense tenir en compte les disposicions sobre elecció de llei, i no per la Convenció de les Nacions Unides de 1980 sobre contractes de compravenda internacional de mercaderies.
 • Excepte en cas que estigui prohibit per la legislació aplicable i sense limitació de cap dret legal per als consumidors, vostè accepta que totes les disputes, reclamacions i procediments legals derivats de o relacionats directament o indirectament amb la Plataforma (inclosa, entre d’altres, la compra de productes de NIKE) es resoldran individualment, sense recórrer a cap tipus de demanda col·lectiva, i exclusivament als tribunals estatals o federals situats al comtat de Multnomah, Oregon, EUA.
 • Vostè accepta renunciar a totes les defenses de «falta de jurisdicció personal» i «jurisdicció inconvenient» pel que fa a la competència i jurisdicció dels tribunals estatals i federals del comtat de Multnomah, Oregon.
 • Totes les reclamacions es presentaran en el termini d’un (1) any després que es produeixi el fet que doni lloc a la reclamació, excepte en la mesura que la legislació aplicable requereixi un període més llarg.

Comunicacions electròniques

 • En utilitzar la Plataforma, accepta rebre algunes comunicacions electròniques de NIKE, subjecte a la legislació aplicable.
 • Accepta que qualsevol avís, acord, divulgació o qualsevol altra comunicació que NIKE li enviï electrònicament satisfarà qualsevol requisit legal de comunicació, inclòs el fet que aquestes comunicacions es consideren fetes per escrit.

Dret de cessió, absència de renúncies i divisibilitat

 • NIKE podrà cedir els seus drets i deures en virtut d’aquestes Condicions a qualsevol part en qualsevol moment sense previ avís, tret que estigui obligada a enviar-li una notificació segons la legislació aplicable, però això no afectarà els seus drets ni les nostres obligacions en virtut d’aquestes Condicions.
 • El fet que NIKE no insisteixi a fer complir o no exigeixi el compliment estricte d'aquestes Condicions no es considera una renúncia a cap d'aquestes Condicions ni als drets de NIKE. Els usuaris sempre han d'assumir que aquestes Condicions s'apliquen.
 • Si qualsevol disposició d'aquestes Condicions és invàlida o inexigible, la resta d'aquestes Condicions seguirà sent exigible.

Gràcies per llegir fins aquí.  Gaudeixi de la nostra comunitat!

CONDICIONS ESPECÍFIQUES PER PAÍS/REGIÓ

Si vostè resideix en un dels següents països, se li aplicaran les següents condicions addicionals, les quals anul·len qualsevol disposició incoherent de les Condicions d'Ús.

ARGENTINA

Secció 3 (PUBLICACIÓ DE CONTINGUT A LA PLATAFORMA): es suprimeix el primer paràgraf de la secció «LLICÈNCIA DE CONTINGUT D'USUARI» i es substitueix pel següent:

«Vostè concedeix a NIKE una llicència mundial no exclusiva, transferible, lliure de regalies, per mostrar el Contingut d'Usuari que publiqui a o en relació amb la Plataforma i compartir-ho amb altres Usuaris, inclòs el dret a traduir, mostrar, reproduir, modificar, crear obres derivades de, subllicenciar i distribuir el Contingut d'Usuari.

Per exemple, necessitem aquests drets per a poder copiar el seu Contingut d'Usuari a les nostres bases de dades, mostrar-ho en el format correcte a les nostres aplicacions mòbils i enviar el seu Contingut d'Usuari a proveïdors que realitzin serveis en nom de Nike».

Secció 11 (DISPUTES/CONDICIONS ADDICIONALS): aquesta secció es modificarà de la següent manera:

La subsecció denominada «ELECCIÓ DE LLEI/JURISDICCIÓ» s'elimina i es reemplaça pel següent (excepte l'últim punt relatiu a la presentació de reclamacions, que roman sense canvis):

«Elecció de llei/jurisdicció:

 • Vostè accepta que la Plataforma, les Condicions, la Política de Privadesa i qualsevol disputa entre vostè i NIKE es regiran en tots els aspectes per la legislació argentina».

AUSTRÀLIA

Secció 7 (AVISOS IMPORTANTS): aquesta secció es modificarà de la següent manera:

La subsecció denominada «EXCLUSIÓ DE GARANTIA» es modifica per afegir-hi el següent:

«Tanmateix, la Plataforma, el Contingut i els materials i productes d'aquesta Plataforma compten amb certes garanties que no es poden excloure en benefici dels clients australians en virtut de la legislació de consum australiana («ACL»), incloses garanties quant a la qualitat i la idoneïtat per a una finalitat acceptables dels productes.  Res d’aquestes Condicions es llegirà o s’aplicarà d’una manera que exclogui, restringeixi o modifiqui, o tingui l’efecte d’excloure, restringir o modificar cap condició, garantia, dret o recurs que impliqui l’ACL i que per llei no es pugui excloure, restringir o modificar, fins i tot si qualsevol altre terme d’aquestes Condicions suggereix que aquest pot ser el cas».

BRASIL

Secció 11 (DISPUTES/CONDICIONS ADDICIONALS): aquesta secció es modificarà de la següent manera:

La subsecció denominada «ELECCIÓ DE LLEI/JURISDICCIÓ» s’elimina i es substitueix pel següent:

«Elecció de llei/jurisdicció:

 • Vostè accepta que la Plataforma, les Condicions, la Política de Privadesa i qualsevol disputa entre vostè i NIKE es regiran en tots els aspectes per la legislació de Brasil, sense tenir en compte les disposicions sobre elecció de llei, i no per la Convenció de les Nacions Unides de 1980 sobre contractes de compravenda internacional de mercaderies.
 • Excepte en cas que estigui prohibit, vostè accepta que totes les disputes, reclamacions i procediments legals derivats de o relacionats directament o indirectament amb la Plataforma (inclosa, entre d’altres, la compra de productes de NIKE) es resoldran individualment, sense recórrer a cap tipus de demanda col·lectiva, i exclusivament a Brasil».

CANADÀ

El paràgraf introductori:

La secció titulada «Les nostres condicions poden canviar» es complementa de la següent manera:

«(a) Nike ha d’enviar-li, com a mínim 30 dies abans que entri en vigor la modificació, un avís escrit redactat de manera clara i llegible, on s’exposi la nova clàusula i la data d’entrada en vigor de la modificació; i

(b) pot rebutjar la modificació i rescindir el contracte o, si es tracta d’un contracte que comporti una execució seqüencial, cancel·lar el contracte sense cost, penalització o indemnització de cancel·lació enviant a Nike un avís a aquest efecte com a màxim 30 dies després que la modificació entri en vigor, si la modificació comporta un augment de les seves obligacions o una reducció de les obligacions de Nike».

MÚLTIPLES SECCIONS: Els termes que figuren a les seccions titulades «Activitat física», «Exempció de garantia», «Indemnització/limitació de responsabilitat» i «Limitació de responsabilitat» es complementen amb el següent:

«Les lleis de protecció del consumidor en algunes jurisdiccions, inclòs el Quebec, no permeten les limitacions i exclusions de garanties dels productes adquirits. Si aquestes lleis s'apliquen a vostè, pot ser que no se li apliquin les exclusions o limitacions en les seccions següents: Activitat física, Exclusió de garantia, Indemnització/limitació de responsabilitat i Limitació de responsabilitat».

SECCIÓ 11 (DISPUTES/CONDICIONS ADDICIONALS): aquesta secció es modificarà de la següent manera:

La subsecció denominada «ELECCIÓ DE LLEI/JURISDICCIÓ» es modifica afegint el següent al principi de la secció:

«Les lleis de protecció del consumidor d'algunes jurisdiccions, com ara el Quebec, podrien exigir que el seu acord estigui regit per les lleis de la seva jurisdicció i els seus casos escoltats pels tribunals competents de la seva jurisdicció. A més, pot ser que aquestes lleis no li permetin excloure el seu dret a participar en una demanda col·lectiva o limitar el seu termini per a iniciar procediments judicials. Si aquestes lleis s'apliquen a vostè, les limitacions següents podrien no ser aplicables».

XINA (als efectes d'aquestes Condicions s'exclouen Hong Kong, Macau i Taiwan)

Secció 1 (REGLES BÀSIQUES): la subsecció «Elegibilitat» s'elimina íntegrament i se substitueix pel text següent:

«Vostè pot fer servir la Plataforma si: i) és major d'edat i té capacitat d'obrar en qüestions civils d'acord amb la legislació de la República Popular de la Xina; o ii) disposa del consentiment dels seus progenitors o tutor legal. Cada país o cada regió podrien tenir requisits específics pel que fa a l'edat d'accés a determinats serveis de la Plataforma.

Si vostè és progenitor o tutor d'un menor i descobreix que aquest utilitza la Plataforma sense el seu consentiment, contacti amb nosaltres.»

Les condicions següents s'afegeixen al final del segon paràgraf, amb l'encapçalament «Normes per registrar-se»:

«Complir les disposicions legals i reglamentàries de la República Popular de la Xina i seguir el procediment de verificació del nom autèntic segons la legislació aplicable.»

Secció 11 (DISPUTES/CONDICIONS ADDICIONALS):

La subsecció denominada «ELECCIÓ DE LLEI/JURISDICCIÓ» s'elimina íntegrament i se substitueix pel text següent:

«Elecció de llei/jurisdicció

 • Vostè accepta que la Plataforma, les Condicions i qualsevol disputa entre vostè i NIKE es regiran en tots els aspectes per la legislació de la República Popular de la Xina, sense tenir en compte les disposicions sobre elecció de llei, i no per la Convenció de les Nacions Unides de 1980 sobre contractes de compravenda internacional de mercaderies.
 • Tret que la legislació aplicable disposi una altra cosa, vostè accepta que totes les disputes i reclamacions derivades de l'ús per part seva de la Plataforma (inclosa, entre d'altres, la compra de productes NIKE) es resoldran mitjançant negociació amistosa entre ambdues parts; si no és possible assolir un acord, qualsevol de les parts podrà interposar accions legals davant del Tribunal Popular de Xangai del Districte de Yangpu i totes dues parts renunciaran al seu dret de presentar recurs en la jurisdicció de la causa.»

COLÒMBIA

Secció 3 (PUBLICACIÓ DE CONTINGUT A LA PLATAFORMA): la subsecció denominada «LLICÈNCIA DE CONTINGUT D’USUARI» es modifica de la següent manera:

Es suprimeix el primer paràgraf de la secció «LLICÈNCIA DE CONTINGUT D'USUARI» i es substitueix pel següent:

«Vostè concedeix a NIKE una llicència mundial, no exclusiva, indefinida, transferible, subllicenciable i lliure de regalies per a utilitzar qualsevol Contingut d'Usuari que publiqui a o en relació amb la Plataforma, inclosa la semblança de qualsevol persona que aparegui en el Contingut d'Usuari, o qualsevol dels conceptes o idees continguts al Contingut d'Usuari, per a qualsevol propòsit, inclòs l’ús comercial, que inclou el dret a traduir, mostrar, reproduir, modificar, crear treballs derivats, subllicenciar, distribuir i cedir aquests drets».

Secció 3 (PUBLICACIÓ DE CONTINGUT A LA PLATAFORMA): la subsecció denominada «LLICÈNCIA PER A UTILITZAR COMENTARIS I IDEES» s'elimina íntegrament i se substitueix pel següent:

«AUTORITZACIÓ PER A UTILITZAR COMENTARIS I IDEES.  Vostè concedeix a NIKE una autorització indefinida i mundial per a utilitzar tots els comentaris i idees que pugui compartir amb nosaltres, sense previ avís, compensació o reconeixement, per a qualsevol propòsit, inclosos, entre d’altres, el desenvolupament, la fabricació i la comercialització de productes i serveis i la creació, modificació o millora de productes i serveis».

HONG KONG

Nike, Inc., una entitat registrada a l'Estat d'Oregon, EUA, amb domicili a One Bowerman Drive, Beaverton, OR 97005, USA) és: (1) l'entitat que explota i gestiona les aplicacions NRC i NTC, i (2) l'entitat contractual amb vostè pel que fa a aquestes Condicions.

Secció 9 (INDEMNITZACIÓ/LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT): Aquesta secció s'elimina íntegrament i se substitueix pel text següent:

«Indemnització i exempció. Vostè accepta indemnitzar, defensar i mantenir indemnes NIKE Inc., les seves filials i els seus directius, directors, empleats, agents, llicenciadors i proveïdors (les «Parts de NIKE») davant totes les reclamacions, pèrdues, responsabilitats, despeses, danys i costos (inclosos, entre d'altres, els honoraris d'advocats), relacionats en qualsevol sentit amb el seu Contingut d'usuari, el seu ús del Contingut, el seu ús de la Plataforma, la seva conducta en relació amb la Plataforma o amb altres usuaris de la Plataforma o qualsevol violació d'aquestes Condicions, qualsevol llei o els drets de qualsevol tercer».

Limitació de responsabilitat. Excepte en la mesura en què ho permeti la legislació aplicable vostè accepta que:

 • cap de les parts de NIKE no serà responsable de danys especials, accidentals, indirectes o derivats, inclosos, entre d'altres, lucre cessant o pèrdua de dades, que resultin de la utilització de la Plataforma o de la impossibilitat d'utilitzar-la o del rendiment dels productes adquirits a través de la Plataforma o de la conducta d'altres usuaris de la Plataforma (ja sigui en línia o fora de línia) o de l'assistència a un esdeveniment de NIKE o a esdeveniments de socis de NIKE o de qualsevol altre Contingut d'usuari o qualsevol altra activitat relacionada amb l'ús de la Plataforma, fins i tot si NIKE havia estat informada sobre la possibilitat d'aquests danys;
 • vostè assumeix la responsabilitat total pel seu ús de la Plataforma; i
 • si es dictaminés que NIKE és responsable davant de vostè per qualsevol dany o pèrdua que estiguin relacionats en qualsevol sentit amb l'ús per part seva de la Plataforma o de qualsevol Contingut, la responsabilitat de NIKE no serà superior a l'import més alt dels següents: (1) l'import que vostè va pagar en virtut d'aquestes Condicions d'ús de la Plataforma o de qualsevol Contingut, o (2) 100,00 USD.»

Secció 11 (DISPUTES/CONDICIONS ADDICIONALS): El primer punt de la subsecció denominada «ELECCIÓ DE LLEI/JURISDICCIÓ» s'elimina íntegrament.

JAPÓ

Secció 9 (INDEMNITZACIÓ/LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT): aquesta secció es modifica de la següent manera:

La subsecció denominada «LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT» s’elimina íntegrament i es substitueix pel següent:

LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT.  CAP DE LES PARTS DE NIKE NO SERÀ RESPONSABLE DE DANYS ESPECIALS, ACCIDENTALS, INDIRECTES O EMERGENTS, INCLOSES, SENSE CAP LIMITACIÓ, PÈRDUES DE BENEFICIS O PÈRDUES DE DADES, QUE RESULTIN DE LA UTILITZACIÓ DE, O DE LA INCAPACITAT D’UTILITZAR, LA PLATAFORMA O DEL RENDIMENT DELS PRODUCTES ADQUIRITS A TRAVÉS DE LA PLATAFORMA O DE LA CONDUCTA D’ALTRES USUARIS DE LA PLATAFORMA (JA SIGUI EN LÍNIA O FORA DE LÍNIA), O L’ASSISTÈNCIA A UN ESDEVENIMENT DE NIKE O ESDEVENIMENTS DE SOCIS DE NIKE, O QUALSEVOL CONTINGUT D’USUARI O QUALSEVOL ALTRA ACTIVITAT RELACIONADA AMB L’ÚS DE LA PLATAFORMA, FINS I TOT SI NIKE HA ESTAT INFORMADA SOBRE LA POSSIBILITAT D'AQUESTS DANYS.  VOSTÈ ASSUMEIX LA RESPONSABILITAT TOTAL PEL SEU ÚS DE LA PLATAFORMA. EL SEU ÚNIC RECURS CONTRA NIKE EN RELACIÓ AMB QUALSSEVOL DANYS DERIVATS DEL SEU ÚS DE LA PLATAFORMA O DE QUALSEVOL CONTINGUT ÉS DEIXAR D’UTILITZAR LA PLATAFORMA. SI NIKE ÉS RESPONSABLE PER DANYS O PÈRDUES QUE ESTIGUIN RELACIONATS D'ALGUNA MANERA AMB L'ÚS DE LA PLATAFORMA O QUALSEVOL CONTINGUT, LA RESPONSABILITAT DE NIKE NO SUPERARÀ ELS 100,00 USD O ELS 100,00 EUR SI VOSTÈ RESIDEIX A EUROPA.

Secció 11 (DISPUTES/CONDICIONS ADDICIONALS): aquesta secció es modificarà de la següent manera:

La subsecció denominada «ELECCIÓ DE LLEI/JURISDICCIÓ» s’elimina en la seva totalitat i es substitueix pel següent:

«Elecció de llei/jurisdicció:

 • Vostè accepta que la Plataforma, les Condicions, la Política de Privadesa i qualsevol disputa entre vostè i NIKE es regiran en tots els aspectes per la legislació japonesa, sense tenir en compte les disposicions sobre elecció de llei, i no per la Convenció de les Nacions Unides de 1980 sobre contractes de compravenda internacional de mercaderies.
 • Excepte en cas que estigui prohibit per la legislació aplicable i sense limitació de cap dret legal per als consumidors, vostè accepta que totes les disputes, reclamacions i procediments legals derivats de o relacionats directament o indirectament amb la Plataforma (inclosa, entre d’altres, la compra de productes de NIKE) es resoldran individualment, sense recórrer a cap tipus de demanda col·lectiva, i exclusivament als tribunals situats a Tòquio, Japó.
 • Totes les reclamacions es presentaran en el termini d’un (1) any després que es produeixi el fet que doni lloc a la reclamació, excepte en la mesura que la legislació aplicable requereixi un període més llarg.

COREA

Les condicions següents del proveïdor de serveis local s'apliquen al seu ús i accés a l'aplicació Nike Running Club i a l'aplicació Nike Training Club: {{agreement:LBSProvider:condicions del proveïdor de serveis local}}. En cas de conflicte entre les condicions del proveïdor de serveis local i aquestes Condicions, aquestes Condicions tindran prevalença.

FILIPINES

Secció 2 (PROPIETAT DEL CONTINGUT): El tercer punt d'aquesta Secció s'ha revisat de la següent manera:

 • En la mesura que NIKE aprovi la descàrrega o l’ús de Contingut que contingui drets d’autor o obres per a les quals es puguin obtenir drets d’autor, NIKE li concedeix un dret limitat, personal, intransferible i no assignable per a accedir i utilitzar aquests drets d’autor o obres únicament per al seu propòsit previst i només durant el temps durant el qual NIKE posi aquest Contingut a l’abast general del públic. Vostè no adquireix cap dret de propietat ni cap tiups de llicència pel que fa al Contingut (incloses marques comercials o altres propietats intel·lectuals incloses en el Contingut), i tot aquest Contingut està destinat a un ús personal i no comercial.  NIKE es reserva el dret a supervisar el seu ús i a modificar o revocar aquest dret o llicència o el seu accés al Contingut en qualsevol moment i per qualsevol motiu.  NIKE es reserva el dret d’eliminar qualsevol Contingut que violi aquestes condicions o els drets de propietat intel·lectual de NIKE.  El fet que NIKE li permeti fer aquest ús limitat no constitueix una renúncia a cap dels drets de Nike sobre el Contingut.

Secció 3 (PUBLICACIÓ DE CONTINGUT A LA PLATAFORMA): Aquesta secció s'ha revisat de la següent manera:

Llicència de contingut d'usuari. Algunes parts de la Plataforma li permeten publicar fotos, vídeos, comentaris i altres tipus de contingut (en endavant, el «Contingut d'Usuari»).  Nike no és responsable del Contingut d'Usuari que altres persones publiquin a la Plataforma. El Contingut d'Usuari és propietat de vostè o de qui l’hagi creat, però quan publiqui Contingut d'Usuari, accepta el següent:

 • Vostè declara que té el dret de publicar el seu Contingut d'Usuari i accepta signar tots els documents pertinents per a concedir a NIKE una llicència mundial, no exclusiva, perpètua, transferible, subllicenciable i lliure de regalies per a utilitzar qualsevol Contingut d'Usuari que publiqui a o en relació amb la Plataforma, inclosa la semblança de qualsevol persona que aparegui en el Contingut d'Usuari, o qualsevol dels conceptes o idees continguts al Contingut d'Usuari, per a qualsevol propòsit, inclòs l’ús comercial, que inclou el dret de traduir, mostrar, reproduir, modificar, crear treballs derivats, subllicenciar, distribuir i cedir aquests drets. NIKE pot, a la seva absoluta discreció, eliminar qualsevol Contingut d'Usuari en qualsevol moment. 
 • Vostè entén que el Contingut d'Usuari eliminat pot romandre als sistemes de NIKE i a la Plataforma en la mesura que el seu Contingut d'Usuari hagi estat publicat de forma pública o compartit públicament amb altres que no l'hagin suprimit, tret que vostè o aquestes altres persones sol·licitin l’eliminació o el bloqueig de les dades personals d'acord amb la llei aplicable.

Secció 9 (INDEMNITZACIÓ/LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT): La subsecció denominada «LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT» s’elimina i es substitueix pel següent:

«En la mesura permesa per la legislació aplicable, cap de les parts de NIKE no serà responsable de danys especials, accidentals, indirectes o emergents, incloses, sense cap limitació, pèrdues de beneficis o pèrdues de dades, que resultin de la utilització de, o de la incapacitat d’utilitzar, la Plataforma o del rendiment dels productes adquirits a través de la Plataforma o de la conducta d’altres Usuaris de la Plataforma (ja sigui en línia o fora de línia), o l’assistència a un esdeveniment de NIKE o esdeveniments de socis de NIKE, o qualsevol Contingut d’Usuari o qualsevol altra activitat relacionada amb l’ús de la Plataforma, fins i tot si NIKE ha estat informada sobre la possibilitat d'aquests danys.  Si NIKE és responsable per danys o pèrdues que estiguin relacionats d'alguna manera amb l'ús de la Plataforma o qualsevol Contingut, la responsabilitat de NIKE no superarà els 100,00 USD o els 100,00 EUR si vostè resideix a Europa, sense perjudici de qualsevol legislació aplicable.»

Secció 11 (DISPUTES/CONDICIONS ADDICIONALS): El primer punt de la subsecció denominada «ELECCIÓ DE LLEI/JURISDICCIÓ» s'elimina íntegrament.

PAÏSOS EUROPEUS

Les següents revisions s'apliquen a tots els països europeus, excepte Alemanya, Àustria, França, Itàlia, Polònia i Suïssa, que tenen altres revisions específiques d'aquestes Condicions aplicables als països europeus.

Secció 11 (DISPUTES/CONDICIONS ADDICIONALS): aquesta secció es modificarà de la següent manera:

La subsecció denominada «ELECCIÓ DE LLEI/JURISDICCIÓ» s'elimina en la seva totalitat i es reemplaça pel següent (excepte l'últim punt relatiu a la presentació de reclamacions, que roman sense canvis):

«Elecció de llei/jurisdicció:

 • Vostè accepta que la Plataforma, les Condicions i qualsevol disputa entre vostè i NIKE es regiran en tots els aspectes per la legislació neerlandesa, sense tenir en compte les disposicions sobre elecció de llei, i no per la Convenció de les Nacions Unides de 1980 sobre contractes de compravenda internacional de mercaderies.
 • Excepte en cas que estigui prohibit i sense limitació de cap dret legal per als consumidors, vostè accepta que totes les disputes, reclamacions i procediments legals derivats de o relacionats directament o indirectament amb la Plataforma (inclosa, entre d’altres, la compra de productes de NIKE) es resoldran exclusivament als tribunals competents d’Amsterdam, Països Baixos.»

ÀUSTRIA

Secció 11 (DISPUTES/CONDICIONS ADDICIONALS): aquesta secció es reemplaça amb la versió per als països europeus a continuació, però afegint-hi el següent al final:

«Totes les reclamacions hauran de presentar-se en un termini de tres (3) anys després que sorgeixi el fet que doni lloc a la reclamació».

BÈLGICA

Secció 3 (PUBLICACIÓ DE CONTINGUT A LA PLATAFORMA): aquesta secció es modificarà de la següent manera:

Es suprimeix tot el primer paràgraf de la subsecció denominada «LLICÈNCIA DE CONTINGUT D'USUARI» i es substitueix pel següent:

«Vostè concedeix a NIKE una llicència mundial, no exclusiva, perpètua (o almenys al llarg de la duració de la protecció legal dels drets de propietat intel·lectual/drets d’imatge que hi pugui haver sobre el Contingut d'Usuari), transferible, subllicenciable i lliure de regalies per a utilitzar qualsevol Contingut d'Usuari que publiqui a o en relació amb la Plataforma, inclosa la semblança de qualsevol persona que aparegui en el Contingut d'Usuari, o qualsevol dels conceptes o idees continguts al Contingut d'Usuari, per a qualsevol propòsit, inclòs l’ús comercial, promocional i operatiu, que inclou el dret de traduir, mostrar, reproduir, modificar, crear treballs derivats, subllicenciar, distribuir i cedir aquests drets».

La subsecció denominada «LLICÈNCIA PER A UTILITZAR COMENTARIS I IDEES» s'elimina íntegrament i se substitueix pel següent:

«LLICÈNCIA PER A UTILITZAR COMENTARIS I IDEES.  Vostè concedeix a NIKE una llicència perpètua (o almenys per la durada de la protecció legal dels drets de propietat intel·lectual/imatge que puguin existir en els comentaris i idees) i mundial per a utilitzar tots els comentaris i idees que pugui compartir amb nosaltres, sense previ avís, compensació ni reconeixement, per a qualsevol propòsit, incloent-hi, entre d’altres, el desenvolupament, la fabricació i la comercialització de productes i serveis i la creació, modificació o millora de productes i serveis».

FRANÇA

Secció 5 (INFRACCIÓ DE DRETS D’AUTOR): el segon paràgraf d'aquesta secció s'elimina íntegrament i se substitueix pel següent:

«Si creu que el seu treball ha estat copiat indegudament a la Plataforma, de manera que s’ha constituït una infracció, faciliti’ns la següent informació:

(1) data de la notificació;

(2) si el reclamant és una persona física: nom, cognoms, professió, adreça, nacionalitat, lloc i la data de naixement;

(3) si el reclamant és una persona jurídica: nom, forma, domicili social i l'entitat que la representa per a finalitats legals;

(4) nom i adreça del destinatari, o si és una persona jurídica, el seu nom i domicili social;

(5) una descripció dels fets en qüestió i la ubicació precisa;

(6) els motius pels quals cal retirar el contingut, incloses les disposicions legals pertinents i la justificació dels fets; i

(7) una còpia de la correspondència enviada a l’autor o editor de la informació o activitat litigiosa on sol·licita la seva interrupció, retirada o modificació o un missatge on expliqui que no ha pogut contactar amb l’autor o l’editor».

Secció 9 (INDEMNITZACIÓ/RESPONSABILITAT): aquesta secció es modifica de la següent manera:

La subsecció denominada «Indemnització i Exempció» s'elimina íntegrament i se substitueix pel següent:

«Indemnització.  Vostè accepta indemnitzar, defensar i mantenir indemnes NIKE Inc., els seus afiliats, directius, directors, empleats, agents, llicenciadors i proveïdors (les «Parts de NIKE») de i contra totes les reclamacions, pèrdues, passius, despeses, danys i costos, incloent-hi, sense cap limitació, els honoraris d’advocats, derivats de o relacionats de qualsevol manera amb el seu Contingut d'Usuari, el seu ús del Contingut, el seu ús de la Plataforma, la seva conducta en relació amb la Plataforma o amb altres usuaris de la Plataforma o qualsevol violació d’aquestes Condicions d’Ús, qualsevol llei o els drets de qualsevol tercer».

La subsecció denominada «LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT» s’elimina íntegrament.

Secció 11 (DISPUTES/CONDICIONS ADDICIONALS): la subsecció denominada «ELECCIÓ DE LLEI/JURISDICCIÓ» s’elimina en la seva totalitat i es substitueix pel següent: 

«Elecció de llei/jurisdicció:

Res del present paràgraf no el privarà de la protecció que concedeixen als consumidors les lleis del país on vostè resideixi.

 • Vostè accepta que la Plataforma, les Condicions i qualsevol disputa entre vostè i NIKE es regiran en tots els aspectes per la legislació neerlandesa, sense tenir en compte les disposicions sobre elecció de llei, i no per la Convenció de les Nacions Unides de 1980 sobre contractes de compravenda internacional de mercaderies.
 • Excepte en cas que estigui prohibit i sense limitació de cap dret legal per als consumidors, vostè accepta que totes les disputes, reclamacions i procediments legals derivats de o relacionats directament o indirectament amb la Plataforma (inclosa, entre d’altres, la compra de productes de NIKE) es resoldran exclusivament als tribunals competents d’Amsterdam, Països Baixos.
 • Si té alguna queixa, posi's en contacte amb nosaltres. Si creu que la seva queixa no ha estat abordada de forma adequada, pot, si bé no hi està obligat, utilitzar la plataforma de resolució de disputes en línia (ODR) a la que pot accedir a través de http://ec.europa.eu/odr.  A més, té dret d’iniciar un procediment de mediació posant-se en contacte amb el(s) mediador(s) de la següent manera: Association des médiateurs européens (197, Boulevard Saint-Germain, 75007 PARIS, téléphone: 09 53 01 02 69), http://www.mediationconso-ame.com/. El(s) mediador(s) intentarà(n), de forma independent i imparcial, arribar a una resolució amistosa de la disputa.  En cas de mediació, cada part és lliure d'acceptar o rebutjar la solució proposada pel mediador».

ALEMANYA

Secció 7 (AVISOS IMPORTANTS): aquesta secció es modificarà de la següent manera:

El tercer punt del quadre de resum s'elimina íntegrament i se substitueix pel següent:

«NIKE no es fa responsable de cap dany (excepte en cas de responsabilitat pels actes negligents i greus de NIKE i les lesions personals causades per NIKE) causat per les interaccions que vostè tingui amb altres usuaris.  Sigui responsable i prengui precaucions quan interactuï amb persones que no conegui».

Es suprimeix tot l’últim paràgraf de la subsecció denominada «ACTIVITAT FÍSICA» i es substitueix pel següent:

«En la mesura màxima permesa per la legislació aplicable, NIKE no es fa responsable de cap dany (exceptuant la responsabilitat pels actes negligents voluntaris i greus de NIKE i les lesions personals causades per NIKE) que vostè pugui sofrir com a resultat del seu ús de, o incapacitat d’utilitzar, la Plataforma».

La subsecció titulada «EXCLUSIÓ DE GARANTIA», inclosos tots els punts que contingui, s'elimina íntegrament.

Secció 9 (INDEMNITZACIÓ/LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT): aquesta secció es modifica de la següent manera:

La subsecció denominada «INDEMNITZACIÓ I EXEMPCIÓ» s'elimina íntegrament.

La subsecció denominada «LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT» s’elimina íntegrament i es substitueix pel següent:

«LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT. Qualsevol responsabilitat de NIKE i les seves filials, i els seus directius, directors, accionistes, empleats i agents (en endavant, les «Parts Exonerades») es limita als casos de dol o negligència greu. En casos de negligència lleu, les Parts Exonerades només són responsables si s’incompleix un deure contractual essencial la violació del qual posa en perill la finalitat del contracte o el compliment del qual és necessari per a assolir aquest objectiu i en el compliment del qual el consumidor confia (els anomenats «deures cardinals»). En aquest cas, la responsabilitat es limita als danys que siguin habituals i previsibles. Aquesta limitació de responsabilitat no s'aplica a les reclamacions en virtut de llei de responsabilitat del producte i en el cas de lesions corporals o la mort».

Secció 11 (DISPUTES/CONDICIONS ADDICIONALS): aquesta secció es reemplaça amb la versió per als països europeus anterior, però afegint-hi el següent al final:

«Totes les reclamacions hauran de presentar-se en un termini de dos (2) anys després que sorgeixi el fet que doni lloc a la reclamació».

HONGRIA

Els paràgrafs introductoris: El segon punt de la primera secció anterior titulada «Condicions de venda» es modifica afegint-hi el següent:

«Aquestes Condicions constitueixen un acord implícit entre vostè i NIKE, tret que es compleixin els requisits per a acords escrits en virtut de la legislació d'Hongria».

ITÀLIA

Secció 7 (AVISOS IMPORTANTS): aquesta secció es modificarà de la següent manera:

Es suprimeix tot l’últim paràgraf de la subsecció denominada «ACTIVITAT FÍSICA» i es substitueix pel següent:

«En la mesura que permeti la legislació vigent, Nike no es responsabilitza de danys o lesions que vostè sofreixi com a resultat del seu ús de, o la incapacitat per a utilitzar, les funcions de la plataforma, excepte en cas de frau o negligència greu per part de Nike».

La subsecció denominada «INTERACCIONS D’USUARIS» s’elimina íntegrament i es substitueix pel següent:

«INTERACCIONS D’USUARIS.  No ens fem responsables de les seves interaccions amb altres usuaris de la Plataforma ni dels danys o perjudicis que pugui experimentar a causa d’aquestes interaccions, excepte en cas de frau o negligència greu per part de Nike.

Sigui responsable i prengui precaucions quan interactuï amb altres usuaris (inclosos usuaris que no conegui) en la Plataforma. Abans de trobar-se cara a cara amb una altra persona, plantegi’s investigar, portar-hi un amic, triar ubicacions públiques i dir a algú on serà. NIKE no està obligat a involucrar-se en cap disputa entre usuaris, però pot fer-ho segons el seu propi criteri, excepte en cas de frau o negligència greu per part de Nike».

Secció 11 (DISPUTES/CONDICIONS ADDICIONALS): la subsecció denominada «ELECCIÓ DE LLEI/JURISDICCIÓ» s'elimina en la seva totalitat i es reemplaça pel següent (excepte l'últim punt relatiu a la presentació de reclamacions, que roman sense canvis):

«Elecció de llei/jurisdicció:

 • Vostè accepta que la Plataforma, les Condicions i qualsevol disputa entre vostè i NIKE es regiran en tots els aspectes per la legislació neerlandesa, sense tenir en compte les disposicions sobre elecció de llei, i no per la Convenció de les Nacions Unides de 1980 sobre contractes de compravenda internacional de mercaderies, subjecte a qualsevol disposició legal de la legislació aplicable que pugui aplicar-se independentment de qualsevol elecció de llei diferent.
 • Excepte en cas que estigui prohibit i sense limitació de cap dret legal per als consumidors, vostè accepta que totes les disputes, reclamacions i procediments legals derivats de o relacionats directament o indirectament amb la Plataforma (inclosa, entre d’altres, la compra de productes de NIKE) es resoldran exclusivament al tribunal del lloc en què resideixi o en què es trobi el seu domicili social.»

POLÒNIA

Secció 11 (DISPUTES/CONDICIONS ADDICIONALS): la subsecció denominada «ELECCIÓ DE LLEI/JURISDICCIÓ» s'elimina en la seva totalitat i es reemplaça pel següent (excepte l'últim punt relatiu a la presentació de reclamacions, que roman sense canvis):

«Elecció de llei/jurisdicció:

 • La Plataforma, les Condicions i qualsevol disputa entre vostè i NIKE es regirà en tots els sentits per la llei polonesa.
 • Totes les disputes, reclamacions i procediments legals derivats de o relacionats directament o indirectament amb la Plataforma (inclosos, entre d’altres, la compra de productes de NIKE) seran resolts als tribunals competents segons la legislació aplicable».

SUÏSSA

Secció 11 (DISPUTES/CONDICIONS ADDICIONALS): la subsecció denominada «ELECCIÓ DE LLEI/JURISDICCIÓ» s'elimina en la seva totalitat i es reemplaça pel següent (excepte l'últim punt relatiu a la presentació de reclamacions, que roman sense canvis):

«ELECCIÓ DE LLEI/JURISDICCIÓ:

 • Vostè accepta que la Plataforma, les Condicions i qualsevol disputa entre vostè i NIKE es regiran en tots els aspectes per les lleis fonamentals de Suïssa, sense tenir en compte cap conflicte internacional de disposicions legals i amb l'exclusió de la Convenció de les Nacions Unides de 1980 sobre els contractes de compravenda internacional de mercaderies.
 • Esteu d’acord que totes les disputes que es derivin directament o indirectament de o tinguin relació amb la Plataforma i aquestes Condicions d’Ús estaran subjectes a la jurisdicció exclusiva dels tribunals competents de la ciutat de Zuric, Suïssa.».
Locales *

User login