You are here

nl-BE CDM Unlock Brilliance Challenge Terms and Conditions

Primary tabs

Clone Agreement Document

Body Content

UNLOCK BRILLIANCE - REGELS

Dit zijn de regels ('Regels') die van toepassing zijn op NIKE's UNLOCK BRILLIANCE (de 'NCX'). 

Als u aan de NCX deel wilt nemen,  lees dan de onderstaande Regels zorgvuldig door. U moet akkoord gaan met deze Regels om u in te kunnen schrijven voor de NCX. Besluiten van NIKE zijn definitief en bindend in alle met de NCX samenhangende zaken. Het is een Deelnemer slechts één keer toegestaan om aan de NCX deel te nemen. 

OVERZICHT

WAT IS DE NCX?

Met de NCX maak je kans op het winnen van een voetbalshirt of voetbalschoenen, gesigneerd door een topspeler binnen Nike Football, zoals Kylian Mbappé of Rúben Dias.

WIE KOMT ER IN AANMERKING?

De NCX staat open voor NIKE members (wie momenteel geen member van NIKE is, kan zich gratis registreren op www.nike.com) die officieel volwassen zijn volgens de lokale wetgeving of die toestemming hebben van hun ouder/voogd om de Nike app te gebruiken, en die woonachtig zijn in België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Israël, Italië, Kroatië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Zweden of Zwitserland (de 'Deelnemer').

Medewerkers van (i) NIKE; (ii) de NIKE Group (zoals hieronder gedefinieerd); of (iii) andere aan de NCX verbonden bedrijven, alsmede hun naaste familie en gezinsleden, komen niet in aanmerking. Door NIKE gesponsorde atleten en hun naaste familie komen niet in aanmerking. Onder 'naaste familie' worden echtgenoot/partner, ouders, broers en zusters, kinderen en elk van hun respectieve echtgenoten/partners verstaan.

Deelnemers onder de 18 jaar moeten toestemming hebben van de ouder/wettelijke voogd om aan de NCX deel te nemen.Deelnemers jonger dan 16 jaar moeten door hun ouder of wettelijke voogd worden ingeschreven in de NCX met behulp van de NIKEPlus Membership account van hun ouder/wettelijke voogd.

WANNEER KAN IK MEEDOEN?

Vanaf 14 juni 2024 om 9.00 uur CET tot 15 juli 2024 om 23:59 uur CET('Deelnameperiode')

HOE KAN IK MEEDOEN?

Tijdens de Inschrijvingsperiode:

  1. Meld je aan via de Nike app;
  2. Ga akkoord met deze Regels;
  3. Scoor vijf (5) keer voldoende juiste antwoorden om een streak te krijgen;
  4. Beantwoord de vragen rondom voetbal: 'Voor welk nationaal elftal ben jij?' en 'Wat is je meest gedenkwaardige voetbalmoment?' (de 'Inzending').

 

DEELNAMEVEREISTEN

 

De Inzending moet origineel en authentiek zijn, gemaakt door de Deelnemer. Deze mag het volgende niet bevatten:

 

×        materiaal dat de rechten (inclusief privacy-, publiciteits- of intellectuele eigensomsrechten) van een derde partij schendt of hier inbreuk op maakt;

×        materiaal dat onverdraagzaamheid, racisme, haat of geweld tegen een groep of individu promoot, of materiaal dat op wat voor wijze dan ook discriminatie promoot;

×        materiaal dat in strijd is met toepasbare wetgeving, of deze overtreedt;

×        enig ander persoon dan de Deelnemer zelf;

×        iets dat beledigend kan zijn, inclusief: naaktheid of pornografische inhoud; geweld of gewelddadige acties; acties die gevaarlijk of schadelijk lijken (inclusief gevaarlijke stunts); wapens in welke vorm dan ook, inclusief pistolen, messen en projectielen, of ze nu echt zijn of speelgoed;

×        drugsgebruik of roken.

 

HOE WORDEN DEELNEMERS GESELECTEERD?

Op 16 juli 2024 (de 'Selectiedatum') worden uit degenen die conform de Regels hebben deelgenomen aan de NCX vijf (5) in aanmerking komende Deelnemers geselecteerd op basis van de skills, originaliteit en creativiteit van hun Inzending (de 'Winnaars').

 

Winnaars worden binnen 24 uur na de Selectiedatum via de app op de hoogte gebracht met instructies over hoe ze hun Prijs kunnen claimen.  Winnaars moeten binnen 48 uur aangeven of ze de prijs accepteren. Anders wordt een andere winnaar gekozen.

Als een gekozen Deelnemer niet kan bevestigen in aanmerking te komen of als een Deelnemer de Regels overtreedt, kan NIKE een andere Deelnemer in zijn/haar plaats selecteren.

WAT KRIJG IK?

Elke winnaarontvangt het volgende ('Prijs'):

 

-           één (1) voetbalshirt of voetbalschoenen, gesigneerd door een topspeler binnen Nike Football, zoals Kylian Mbappé of Rúben Dias.

 

De geschatte winkelwaarde van de Prijs is: n.v.t.

 

De Winnaar is verantwoordelijk voor alle andere kosten en uitgaven die hierboven niet zijn vermeld. De deelname van de Winnaar aan enige of alle activiteit(en) voor de Prijs geschiedt op vrijwillige basis. Als de Winnaar ervoor kiest niet deel te nemen aan enige of alle activiteit(en) voor de Prijs, ontvangt de Winnaar geen compensatie.

 VOORWAARDEN

1        Nike Retail B.V. ('NIKE') of een ander lid van de 'NIKE Group' (d.w.z. Nike Inc, NIKE, dochterondernemingen, elk bedrijf of elke entiteit waaraan NIKE of dochterondernemingen rechten zijn afgestaan of diensten worden aangeboden, en/of elk bedrijf dat hier in enige vorm aan gelieerd is) is de organisator van de NCX. Als tegenprestatie voor de mogelijkheid om een Inzending voor het NCX in te dienen en, indien van toepassing, deel te nemen aan het Evenement of een Prijs, gaat de Deelnemer (of de ouder of voogd van de Deelnemer namens de Deelnemer indien jonger dan 18 jaar) akkoord met de voorwaarden en bepalingen zoals uiteengezet in deze Regels. De Deelnemer stemt ermee in dat bij het eventueel meenemen van gasten naar het Evenement of de Prijs, de Deelnemer ervoor zorgt dat deze gasten zich houden aan deze Voorwaarden voor zover van toepassing. De Deelnemer is verplicht alle risico's van deelname op zich te nemen door akkoord te gaan met deze Regels.

2        Per persoon en per NCX is slechts één Inzending toegestaan. NIKE behoudt zich het recht voor om de NCX, de Prijs en/of deze Regels zonder voorafgaande kennisgeving op te schorten, af te gelasten of te wijzigen, indien deze niet volgens plan kunnen worden uitgevoerd, verricht of voltooid, en/of wegens gebeurtenissen of omstandigheden die buiten NIKE's macht liggen, of anderszins in geval van fraude, misbruik en/of (menselijke of computer-)fouten, die de behoorlijke werking van de NCX aantasten of kunnen aantasten. NIKE zal altijd proberen om de gevolgen voor Deelnemer te minimaliseren teneinde teleurstelling te voorkomen. Winnaars (en, indien van toepassing, hun gasten), wordt mogelijk verzocht om: (a) zich te identificeren; (b) een aangifteverklaring te tekenen; en/of (c) een vrijwaringsformulier voor afbeeldingen te tekenen, om hun Prijs in ontvangst te kunnen nemen en deel te mogen nemen aan de NCX. 

3        NIKE accepteert geen verantwoordelijkheid voor (i) te laat ontvangen, verloren of incomplete inzendingen, of netwerk-, computer-, hardware- of softwarestoringen of -fouten in wat voor vorm dan ook, die een Inzending kunnen belemmeren of vertragen; (ii) uitstel, vertraging of annulering van de NCX of het Evenement; (iii) enig verlies, wijzigingen in, uitstel van of beschikbaarheid van de Prijs; en (iv) enige actie of verzuim van een derde partij waarop NIKE redelijkerwijs geen invloed heeft.

4        NIKE heeft de Deelnemer geen garantie gegeven met betrekking tot de geschiktheid, conditie of veiligheid van de NCX of de Prijs of de locatie van het Evenement en de Deelnemer erkent dat deelname risico's en gevaren met zich mee kan brengen voor ongelukken, persoonlijk en lichamelijk letsel en verlies van of schade aan eigendommen. Deze kunnen het gevolg zijn van het eigen handelen of niet-handelen van de Deelnemer, maar ook van het handelen of niet-handelen van anderen, de spelregels en de staat van de faciliteiten en uitrusting.  Verder kunnen er andere risico's zijn die niet bekend zijn bij NIKE of de Deelnemer en die op dit moment redelijkerwijs niet te voorzien zijn. De Deelnemer erkent dat hij/zij de aard en omvang van de betrokken risico's heeft overwogen, de faciliteiten en apparatuur heeft geïnspecteerd en zich daarvan op de hoogte heeft gesteld, en de Deelnemer kiest er vrijwillig voor om alle risico's van de NCX en/of het Evenement, zowel bekende als onbekende, op zich te nemen.

5        Voor zover maximaal toegestaan op grond van het toepasselijk recht, zal NIKE niet aansprakelijk zijn jegens de Deelnemer (of diens gasten, indien van toepassing) voor verlies, schade, letsel of teleurstelling geleden door een Deelnemer als gevolg van de deelname aan de NCX of het Evenement. De Deelnemer, voor zichzelf en namens zijn/haar erfgenamen, executeurs, beheerders, nalatenschap, verzekeraars, opvolgers en rechtverkrijgenden, ontslaat hierbij NIKEen haar moedermaatschappijen, gelieerde ondernemingen en dochterondernemingen, hun respectievelijke functionarissen, directeuren, aandeelhouders, werknemers, agenten, vertegenwoordigers, aannemers, opvolgers, rechtverkrijgenden en verzekeraars, en NCX en/of Evenementsponsors, organisatoren, adverteerders, vrijwilligers en personeel volledig en voor altijd, en alle eigenaars of verhuurders van gebouwen gebruikt in verband met het Evenement (gezamenlijk de 'Vrijgestelde Partijen') van en tegen enige en alle aansprakelijkheid, claims, rechtszaken, kosten, verliezen, schade of procedures van welke aard dan ook die voortvloeien uit of in verband staan met de deelname van de Deelnemer aan de NCX of het bijwonen van het Evenement (met uitzondering van het overlijden van de Deelnemer of persoonlijk letsel als gevolg van nalatigheid van de Vrijgestelde Partijen, voor zover dit niet kan worden uitgesloten door de toepasselijke wetgeving).

6        Voor zover maximaal is toegestaan door het toepasselijk recht, stemt de Deelnemer er onherroepelijk en onvoorwaardelijk mee in de Vrijgestelde Partijen te vrijwaren en schadeloos te stellen van en tegen alle verliezen, claims, kosten, schade of uitgaven (inclusief redelijke juridische kosten) die ontstaan in verband met enig ongeval, verlies of schade voortvloeiend uit de aanwezigheid van de Deelnemer bij en/of deelname aan de NCX en/of het Evenement.

7        De Deelnemer erkent en stemt ermee in dat als de Deelnemer niet de juiste gegevens opgeeft, namens iemand anders deelneemt of meer dan één deelname per persoon indient, de Deelnemer naar goeddunken van NIKE zal worden gediskwalificeerd. Inzendingen van vertegenwoordigers, derden, georganiseerde groepsinzendingen, bulkinzendingen of automatisch door een computer gegenereerde inzendingen worden niet geaccepteerd. NIKE kan geheel naar eigen goeddunken bepalen of een Inzending geldig is. NIKE behoudt zich het recht voor om de Deelnemer te diskwalificeren wanneer zij deze verdenkt van inbreuk op deze Regels, wanneer de Deelnemer op oneerlijke wijze voordeliger uitkomt, of wanneer de Deelnemer fraude heeft gepleegd, of wanneer de Deelnemer, naar NIKE's redelijke inzicht, het merk NIKE in diskrediet kan brengen.

8        Informatie over de Prijs die niet gespecificeerd is, wordt naar eigen goeddunken van NIKE vastgesteld. De Prijs is niet overdraagbaar en moet worden geaccepteerd zoals toegekend.  Er mag geen geld of andere vergoeding worden toegekend, behalve door NIKE, die zich het recht voorbehoudt om de Prijs te vervangen door een andere prijs van dezelfde of hogere waarde wanneer de Prijs om wat voor reden dan ook niet beschikbaar is. Prijzen worden gerapporteerd als inkomen van de Winnaar en de Winnaar is verantwoordelijk voor de belasting, indien van toepassing, in verband met het ontvangen van de Prijs.

9        NIKE geeft geen garanties in verband met de geschiktheid, conditie, of veiligheid van de Prijs of het Evenement. Deelnemers erkennen dat deelname aan de NCX, de Prijs of het Evenement eventueel risico's en gevaar van ongelukken, lichamelijk letsel en verlies van of schade aan eigendommen met zich mee kan brengen. De Deelnemer bevestigt in goede gezondheid te verkeren en geen medische of gezondheidsproblemen te hebben die de Deelnemer mogelijk in gevaar zouden kunnen brengen of beperken tijdens deelname aan de NCX, de Prijs en/of het Evenement of, indien de Deelnemer wel dergelijke medische of gezondheidsproblemen heeft, verbindt de Deelnemer zich ertoe deze voorafgaand aan deelname aan de Prijs of het Evenement schriftelijk bekend te maken aan NIKE zodat NIKE kan bepalen of (naar eigen goeddunken) de Deelnemer mag deelnemen. De Deelnemer begrijpt de aard en omvang van risico's en heeft deze overwogen en beoordeeld, en kiest er zelf en vrijwillig voor om deze op zich te nemen. NIKE verstrekt geen enkele verzekering, voor leven of medische kosten of aansprakelijkheid, voor welke ziekte, ongevallen, letsel of (financiële) schade dan ook, die zich kan voordoen in verband met de deelname van Deelnemer aan de Prijs of het Evenement.  De Deelnemer erkent dat als hij/zij een verzekering van welke soort dan ook wil, deze door Deelnemer zelf moet worden afgesloten.

10     De Deelnemer stemt in met behandeling door de medische dienstverlener van de Prijs of het Evenement, of een arts of ziekenhuis, in geval van een noodgeval of ander incident waarbij de Deelnemer, naar het redelijke oordeel van het personeel ter plaatse, medische zorg nodig heeft. De Deelnemer machtigt dergelijke personen om zijn/haar gegevens (met inbegrip van gegevens over de toegediende medische behandeling) te verstrekken aan NIKE en/of anderen die door NIKE gemachtigd zijn om de informatie te verzamelen, zodat NIKE een verslag van het incident kan opstellen en dit uitsluitend voor interne doeleinden kan bewaren. De persoonsgegevens van de Deelnemer worden strikt vertrouwelijk behandeld en verwerkt in overeenstemming met het toepasselijke recht inzake gegevensbescherming. De Deelnemer betaalt de eigen medische noodkosten en alle daaropvolgende medische kosten in geval van ziekte, ongeval of letsel in verband met de Prijs of het Evenement.

11     De Deelnemer draagt hierbij alle eigen rechten, eigendom en belang op diens Inzending, met inbegrip van alle bijbehorende auteursrechten en exploitatierechten, over aan NIKE. Indien een toewijzing wettelijk niet is toegestaan binnen het wetsgebied waar de Deelnemer onder valt, mag NIKE zelf beslissen: (i) de Deelnemer draagt de rechten exclusief over aan NIKE en stuurt documenten toe die NIKE opvraagt om deze overdracht mogelijk te maken; of (ii) de Deelnemer geeft NIKE de onvoorwaardelijke, exclusieve, permanente en wereldwijde toestemming om te voorkomen dat de rechten worden geschaad. NIKE kan de Inzending met of zonder de naam van de Deelnemer gebruiken, voor alle media en over de gehele wereld, zonder beperkingen en zonder aanvullende beoordeling, compensatie of toestemming van de Deelnemer of welke andere partij dan ook.  Door deelname aan de NCX gaat de Deelnemer ermee akkoord tegen NIKE of enig ander persoon geen acties, claims of rechtszaken uit te lokken, te ondersteunen of toe te staan op grond van het feit dat enig gebruik van de Inzending of hiervan afgeleide werken inbreuk maakt op rechten van de Deelnemer, met inbegrip van, maar niet beperkt tot auteursrechten en morele rechten.  De Deelnemer erkent daarnaast dat NIKE op geen enkele wijze verplicht is om de Inzending op wat voor wijze dan ook te publiceren. 

12     De Deelnemer geeft NIKE en haar gelieerde ondernemingen en dochterondernemingen een eeuwigdurend, rechtenvrije toestemming om alle opmerkingen, feedback en ideeën die deelnemers delen te gebruiken, zonder kennisgeving, compensatie of erkenning richting de Deelnemer, voor welk doel dan ook, met inbegrip van, maar niet beperkt tot het ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van producten en diensten, en het creëren, aanpassen of verbeteren van producten en diensten.

13     De Deelnemer begrijpt en stemt ermee in dat NIKE de Deelnemer kan fotograferen en/of filmen tijdens aanwezigheid bij en/of deelname aan het Evenement of de Prijs. De Deelnemer verleent hierbij toestemming aan NIKE, aan haar gelieerde ondernemingen, dochterondernemingen, opvolgers, rechtverkrijgenden en licentiehouders om het beeld, de stem of enig ander aspect van de opname van de Deelnemer tijdens het Evenement en aanverwante activiteiten te filmen, te fotograferen, op video op te nemen, te livestreamen en anderszins vast te leggen ('Opname') en het beeld van de Deelnemer te gebruiken, waaronder voor promotionele, commerciële en interne NIKE doeleinden. De Deelnemer geeft de NIKE Group het gebruiksrecht op de Opnames voor de maximale, wettelijk toegestane duur, voor gebruik binnen alle media over de hele wereld en zonder enige compensatie, voor gebruik voor advertenties, aanbiedingen of andere commerciële doelen aangaande de promotie van het Evenement of toekomstige evenementen, voor NIKE campagnes en/of andere promotionele activiteiten van NIKE. Ik geef NIKE ook toestemming mijn naam, afbeelding, Evenement-status en -resultaten tijdens het Evenement op dezelfde wijze te gebruiken als de Opnames. De Deelnemer draagt hierbij aan NIKE het volledige auteursrecht en alle andere rechten over die de Deelnemer kan hebben op de Opname over de gehele wereld voor de volledige periode van dergelijke rechten (en alle verlengingen, omkeringen en vernieuwingen daarvan) en daarna voor zover mogelijk in eeuwigheid, en verleent NIKE een onherroepelijke, royaltyvrije licentie (tezamen met alle verdere benodigde toestemmingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, die krachtens de Copyright Designs & Patents Act 1988 en enige opvolger daarvan) om de Opname en de naam of beeltenis van de Deelnemer te gebruiken op welke wijze of via welke media dan ook (nu bekend of hierna ontwikkeld of ontdekt), en voor welk doel dan ook, zonder extra tegenprestatie. De Deelnemer heeft geen goedkeuringsrecht en geen rechtsvordering voortvloeiend uit gebruik of bewerking van de Opname of de naam of beeltenis van de Deelnemer.  De Deelnemer doet onherroepelijk en onvoorwaardelijk afstand van de voordelen van en stemt ermee in zich niet te beroepen op enige wetsbepaling die bekend staat als 'morele rechten' of enige soortgelijke wetten van enig rechtsgebied.  De Deelnemer stemt ermee in dat NIKE niet verplicht is gebruik te maken van de rechten die de Deelnemer verleent.  De Deelnemer verklaart dat het voor NIKE niet nodig is toestemming te verkrijgen van of te betalen aan derden in verband met de in deze voorwaarde verleende rechten.

14     De Deelnemer erkent en stemt in met de plicht om deel te nemen aan de NCX en/of het Evenement op een manier die zo veilig is als redelijkerwijs mogelijk is en, in het bijzonder, zich te houden aan de regels van de NCX en/of het Evenement, zich te houden aan de veiligheidsinformatie en instructies die zijn verstrekt, redelijke zorg te betrachten om gevaarlijke situaties te vermijden en zowel voor zichzelf als voor andere deelnemers aan een Evenement te zorgen. De Deelnemer erkent zich ervan bewust te zijn dat het niet naleven van deze regels onder andere tot gevolg kan hebben niet meer in aanmerking te komen voor deelname aan toekomstige soortgelijke evenementen. De Deelnemer bevestigt dat de apparatuur (indien van toepassing) die de Deelnemer zal gebruiken voor de NCX en/of het Evenement in goede staat verkeert, goed onderhouden is en geschikt is voor het evenement. De Deelnemer erkent te beschikken over de vereiste mate van vaardigheid, conditie en uithoudingsvermogen die de NCX en het Evenement vereisen.

15     Tenzij anders aangegeven door NIKE, erkent de Deelnemer  verantwoordelijk te zijn voor het verstrekken van, en te allen tijde tijdens deelname aan de NCX of het Evenement, de eigen geschikte uitrusting, kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (indien van toepassing) te dragen. Indien de Deelnemer weigert persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen, geschiedt deelname aan de NCX of het Evenement op eigen risico van de Deelnemer, en voor zover wettelijk toegestaan aanvaardt NIKE geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor enig verlies, schade of letsel veroorzaakt aan de Deelnemer als gevolg van een dergelijke weigering van beschermingsmiddelen. De Deelnemer erkent dat wanneer er wordt opgedragen persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen en de Deelnemer hieraan geen gehoor geeft, NIKE (naar eigen goeddunken) kan bepalen of de Deelnemer mag deelnemen aan de NCX of het Evenement.

16     De Deelnemer begrijpt en erkent dat: (i) NIKE te allen tijde kan weigeren de Deelnemer te laten deelnemen aan de NCX, de Prijs en/of het Evenement of deelname daaraan kan beëindigen indien de Deelnemer zich niet houdt aan deze regels of aan de instructies van NIKE vertegenwoordigers op de NCX, de Prijs en/of het Evenement; (ii) de deelname van de Deelnemer aan de NCX of het Evenement niet kan worden overgedragen aan iemand anders en niet kan worden ingewisseld voor contant geld; (iii) NIKE verwacht dat de Deelnemer samen met andere deelnemers op een veilige en vreedzame manier kan deelnemen en dat NIKE een nultolerantiebeleid hanteert ten aanzien van fysiek geweld, verbaal geweld, racistisch geweld, discriminatie, intimidatie, haatzaaien en het veroorzaken van schade aan eigendommen en dat NIKE naar eigen goeddunken kan weigeren de Deelnemer te laten deelnemen aan de NCX, de Prijs en/of het Evenement of deelname daaraan kan staken indien de Deelnemer zich schuldig maakt aan dergelijk gedrag.

17     De Deelnemer erkent dat NIKE zich het recht voorbehoudt de datum van het Evenement te wijzigen of enige andere wijziging aan te brengen in de NCX, de Prijs en/of het Evenement die zij noodzakelijk acht. NIKE is niet verplicht de NCX, de Prijs en/of het Evenement te houden en kan de NCX, de Prijs en/of het Evenement om welke reden dan ook annuleren. NIKE is niet verantwoordelijk voor verliezen, uitgaven of kosten als gevolg van wijziging of annulering van de NCX, de Prijs en/of het Evenement, met inbegrip van reis- of verblijfkosten.

18     Deze Regels vormen de volledige overeenkomst tussen de partijen en vervangen alle vorige concepten, mondelinge dan wel schriftelijke overeenkomsten en regelingen die aan dit onderwerp zijn gerelateerd. Deze Regels kunnen niet worden aangepast of gewijzigd behalve door NIKE, overeenkomstig de Regels. De partijen komen overeen dat zij geen enkel rechtsmiddel hebben met betrekking tot welke garantie dan ook (ongeacht of deze door nalatigheid of uit onwetendheid gedaan is) die niet in de Regels is opgenomen.

19     De Deelnemer stemt ermee in dat NIKE de aan haar verleende rechten naar eigen goeddunken kan overdragen aan derden.

20     Mocht enige bepaling in deze Regels om welke reden dan ook geheel of gedeeltelijk als nietig of niet-afdwingbaar worden beoordeeld, dan blijven de overige bepalingen van deze Regels onverminderd van kracht, geldig en afdwingbaar. De als nietig of niet-afdwingbaar beoordeelde bepaling zal door een geldige bepaling worden vervangen die in essentie zoveel mogelijk gelijk is aan de als nietig of niet-afdwingbaar beoordeelde bepaling.

21     Deze Regels en alle daaruit of in verband daarmee voortvloeiende geschillen worden beheerst door en geïnterpreteerd volgens het recht van het land waar de Deelnemer zijn woonplaats heeft.

VERKLARING OVER GEGEVENSBESCHERMING

Ten behoeve van deze Regels is de hierboven genoemde entiteit van NIKE de verwerkingsverantwoordelijke. Bij deelname aan de NCX voorziet u NIKE van bepaalde persoonsgegevens, zoals contactgegevens, persoonlijke details in verband met de NCX en afbeeldingen. U begrijpt en gaat ermee akkoord dat u door u te registreren voor de NCX en door het vakje dat u instemt met deze Verklaring omtrent gegevensbescherming aan te vinken, u NIKE toestemming geeft uw persoonsgegevens te verwerken. NIKE gebruikt uw persoonsgegevens om de NCX uit te kunnen voeren en na afloop zaken rondom de NCX op te kunnen volgen. Voor zover u NIKE persoonlijke gegevens stuurt van derden, zoals van een gast, zorgt u ervoor dat u vooraf de nodige toestemming hebt gekregen van de betreffende partij om zijn of haar persoonsgegevens door NIKE te laten verwerken.

U kunt uw toestemming op elk gewenst moment intrekken. Door dit te doen kan NIKE uw persoonsgegevens niet meer verwerken en dientengevolge kunt u niet meer deelnemen aan de NCX. NIKE kan uw persoonsgegevens delen met derden die deze gegevens namens NIKE verwerken. Bij het gebruik van derden voor de verwerking van gegevens zal NIKE van de derden verlangen dat zij passende maatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen. NIKE kan de in het kader van de NCX verzamelde en verwerkte persoonsgegevens overdragen of opslaan buiten de EER of Zwitserland. NIKE zal er daarbij voor zorgen dat uw persoonsgegevens die naar deze landen worden doorgegeven, voldoende worden beschermd in overeenstemming met de regels voor gegevensbescherming.

NIKE verwerkt uw persoonsgegevens te allen tijde in overeenstemming met toepasselijke wetgeving op het gebied van bescherming van persoonsgegevens. Voor meer gedetailleerde informatie over hoe NIKE uw persoonsgegevens en rechten beschermt, kunt u het complete Privacybeleid van Nike lezen, dat hier beschikbaar is: Privacybeleid. Om uw rechten uit te oefenen met betrekking tot toegang, verwijdering of aanpassing van uw persoonsgegevens gebruikt u het online formulier. Als u specifieke vragen hebt met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens, kunt u een e-mail sturen naar het Privacy Office op het volgende adres: privacy@nike.com. 

NAAM NCX: UNLOCK BRILLIANCE

STARTDATUM NCX: 10 JUNI 2024

IK HEB DE BOVENSTAANDE REGELS ZORGVULDIG GELEZEN, IK BEGRIJP DE INHOUD ERVAN VOLLEDIG EN IK STEM VRIJWILLIG IN MET DE VOORWAARDEN ERVAN 

 IK ACCEPTEER DE VOORWAARDEN VAN DEELNAME AAN HET EVENEMENT/DE FOTOSHOOT

 IK GEEF NIKE TOESTEMMING MIJN PERSOONSGEGEVENS TE GEBRUIKEN EN VERWERKEN IN OVEREENSTEMMING MET DE VERKLARING OVER GEGEVENSBESCHERMING

 IK GEEF TOESTEMMING VOOR HET GEBRUIK VAN MIJN BEELD ZOALS HIERVOOR UITEEN IS GEZET

VOLLEDIGE NAAM:

 

 

GETEKEND:

 

DATUM:

OVEREENKOMST OUDER/VERZORGER

DEZE INGEVULDE EN ONDERTEKENDE OVEREENKOMST VOOR OUDERS/VERZORGERS MOET TIJDENS DE REGISTRATIE BIJ HET EVENEMENT WORDEN AFGEGEVEN AAN NIKE PERSONEEL. 

Wij zijn de ouders die het ouderlijk gezag hebben of zijn de wettelijke voogden van de Deelnemer, en stemmen ermee in dat hij/zij mag deelnemen aan de NIKE Consumer Experience.  Namens de Deelnemer, onszelf, de ouders of verzorgers van de Deelnemer, erfgenamen, erfrechthebbenden, verzekeraars, rechtverkrijgenden en ieder ander die een claim kan indienen voor of namens de Deelnemer, verklaren wij onvoorwaardelijk:

  1. in te stemmen met alle Regels;
  2. akkoord ervoor te zorgen dat de Deelnemer zich aan de Regels houdt;
  3. ermee in te stemmen de Deelnemer te vergezellen in elke fase van de NIKE Consumer Experience, ook tijdens het Evenement/de Fotoshoot;
  4. NIKE, haar agenten en het personeel betrokken bij de NIKE Consumer Experience te machtigen en toe te staan eerste hulp te verlenen aan de Deelnemer, tijdens vervoer voor noodgevallen en elke andere medische behandeling uitgevoerd door artsen, paramedici en ander medisch personeel in geval van ziekte, ongeval of letsel van de deelnemer.

WIJ ZIJN DE OUDERS DIE HET OUDERLIJK GEZAG HEBBEN OVER OF ZIJN DE WETTELIJKE VERZORGERS VAN DE ONDERSTAANDE DEELNEMER DIE ONDER DE 18 JAAR IS, EN WIJ HEBBEN NAMENS DE DEELNEMER DE REGELS EN HET BOVENSTAANDE ZORGVULDIG GELEZEN EN BEGRIJPEN DE INHOUD ERVAN VOLLEDIG.

 ACCEPTEREN WE DE VOORWAARDEN VAN DEELNAME AAN HET EVENEMENT

 WIJ GEVEN NIKE TOESTEMMING ZIJN OF HAAR PERSOONSGEGEVENS TE VERWERKEN EN GEBRUIKEN IN OVEREENSTEMMING MET DE VERKLARING OMTRENT GEGEVENSBESCHERMING

 WIJ GEVEN TOESTEMMING VOOR HET GEBRUIK VAN HET BEELDMATERIAAL ZOALS HIERVOOR UITEEN IS GEZET

 

VOLLEDIGE NAAM VAN DE EERSTE OUDER OF VERZORGER (indien jonger dan 18):

 

 

 

ONDERTEKEND (handtekening van de eerste ouder of verzorger indien jonger dan 18):

 

 

DATUM:

VOLLEDIGE NAAM VAN DE TWEEDE OUDER OF VERZORGER (indien jonger dan 18):

 

 

ONDERTEKEND (handtekening van de tweede ouder of verzorger indien jonger dan 18):

 

 

DATUM:

DE INGEVULDE OVEREENKOMST VOOR OUDERS MOET NAAR HET EVENEMENT WORDEN MEEGEBRACHT EN BIJ DE REGISTRATIE AAN HET PERSONEEL VAN NIKE WORDEN OVERHANDIGD OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT EN DEEL TE NEMEN AAN HET EVENEMENT.

Locales *

User login